Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чоловік з Сумщини роками розбещував троїх доньок

9 жовтня 2013, 23:24
Дата ефіру/події: Середа, 9 жовтня 23:24

На Сумщині троє сестер звинувачують батька в розбещенні. Вони роками приховували правду навіть одна від одної. Та коли п'яний татусь поліз ще й з кулаками, дочки втекли з дому. Їх розшукала міліція. Тоді й стало зрозуміло, чому життя дівчат в родині було нестерпне.

Ця історія почалася майже 15 літ тому. Жінка з двома доньками - одного та восьми років - знову вийшла заміж. Згодом у них народилася дівчинка. Та як виявилося, кілька разів на місяць вітчим вночі приходив у спальню найстаршої дитини.

Ірина, постраждала:

- Коли появилася в мене молодша сестра, десь може через півроку як вона появилася, все почалося знову. Він проходу не давав. Було таке, шо й душив, і з ножиком кидався.

Дівчина розповідає: 8 років мовчки терпіла, інколи тікала з дому. Її знаходили й наруга повторювалося. Аж поки не вийшла заміж. Повернутися до батьківської хати змусили обставини: півроку тому померла мати, а вдома, окрім вітчима, залишились молодші сестри і старенький дідусь. Чоловік до падчерки більше не чіплявся, втім замахнувся кулаками на її дітей.

Ірина, постраждала:

- До старшого хлопчика до мого він просто поліз драться. І я хлопчика як заступалася, він правда, пригрозися, що і мені попаде. Но я все-таки змогла вирвать і сестру младшу, бо він до неї ліз тоже драться, і дітей своїх, і я ж втекла до чоловіка.

Щоб знайти зниклих доньок, кат звернувся до міліції. Коли дівчат розшукали - відкрилася правда, яка шокувала міліціянтів.

Олексій Біличенко, дільничний інспектор:

- Після того, як менша донька потрапила до лікарні з психічним станом розладу здоров'я, в райвідділі вона призналася, шо батько, коли був в стані алкогольного сп'яніння, приходив ночью до них і розбещував.

У міліції розпочали кримінальне провадження. І чоловік, і дівчата мають пройти психолого-психіатричну експертизу.

Алла Усенко, заступник керівника Білопільського РВ міліції:

- Розпусні дії він вчиняв не тільки з прийомними доньками, а й зі своєю рідною. На даний час батько дівчат зізнається у вчиненому, але питання про його затримання поки що не вирішувалось. В зв'язку з тим, що збираються докази, проводиться слідство.

Молодша донька тепер мешкає в інтернаті, середня - під опікою сусідки. А їхній кривдник, поки тривають численні дослідження, живе в іншому селі, з новою родиною.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.