Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На киянок нападає маніак

15 жовтня 2013, 11:21
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 жовтня 11:21

Обережно - в Києві з'явився маніак. Вже є постраждалі в Печерському, Голосіївському та Оболонському районах. Чоловік нападає на дівчат пізно ввечері. Утім не грабує і не гвалтує, а несамовито б'є.

Столичний маніяк досі розгулює на волі. Надії, що його вдасться спіймати, майже немає. Відеокамери, що були поблизу будинку постраждалої й на які так сподівалися її родичі, не зафіксували кривдника. Оголошення з проханням допомогти знайти молодика, котрий увечері або вночі нападає на самотніх дівчат, досі майорять у Голосіївському районі. А його перша жертва з жахом згадує події останніх днів, зокрема, як поверталася з роботи додому.

Постраждала:

- Я медленно шла себе. Еще чувство дома, что я скоро буду дома, в безопасности. Поэтому я подошла к двери, открыла дверь и не заметила, как он проскользнул за мной. Прошла два шага в подъезде, он сразу же схватил меня за горло и сказал: не ори.

Перелякана дівчина несамовито кричала, сподівалася, що її почують, а маніяк завдавав ударів по голові.

Постраждала:

- Сначала бил кулаками, при этом он ничего не говорил: ни отдавай, ни раздевайся. То есть мне непонятно, что он от меня хотел.

Дівчина подумала: якщо замовкне, то нападник скаже, чого йому треба. Вона затихла, але жах тривав.

Постраждала:

- Взял меня за ноги и начал тащить к лифту. После чего я снова начала кричать. Он меня дотащил до лифта, и тут я услышала, что кто-то стучит в дверь в парадном с внешней стороны. И говорит: открывай, милиция. 

Нападник злякався й побіг сходами вгору. Його жертва прошмигнула у власну квартиру.

Постраждала:

- Как рассказали нам свидетели, которые собственно меня и спасли, мужчина пытался выйти, он делал хитрый ход. Он сделал вид, что вызывает такси, потопал в подъезде, сказал такси: я уже выхожу. Хотел, чтобы ему открыли двери. Свидетели не открывали двери.

Тоді злочинець розлютився й почав поводитися агресивніше.

Постраждала:

- Побежал по лестнице на второй этаж, разбил там стекло в парадном и начал кричать: я вас сейчас всех поубиваю. Естественно, свидетели испугались и убежали.

Нападник без перешкод покинув будинок і розчинився в повітрі. На вигляд йому до тридцяти років, вище середнього зросту, худорлявий. Родичі постраждалої шукають нападника самотужки. З ними вийшли на зв'язок інші скривджені. Зокрема, одну дівчину маніяк побив у Печерському районі Києва. Прикмети збігаються.

Олександр, мешканець м. Києва:

- По вулиці Ковпака 4 у дворі між будинками на мою знайому напав незнайомець. Він її побив і після чого вона змогла втекти. Розповів сестрі, щоб вона була обережнішою. Вона передала те, що на її подружку, я її також знаю, напав чоловік. Я їй зателефонував, дізнався прикмети і це, з'ясувалося, одна й та сама людина.

Отже, випадків - мінімум три. Схожі за почерком нападника. Він не намагався згвалтувати своїх жертв і нічого в них не забрав, хоча мав можливість. Був тверезим і агресивним.

Олександр, мешканець м. Києва:

- Він отримував задоволення від побиття дівчат. Напевно, він якийсь соціопат або просто хворий на голову.

Постраждала:

- Действовал он очень-очень спокойно, что меня и напугало. Он действовал уверенно, он не был похож на бомжа, он не был пьян. Я ничего такого не почувствовала. В принципе это человек с какими-то психическими рассторойствами, и если я была третья, то неизвестно, отановился ли он после меня.

Небезпечного садиста шукає міліція. Та поки що в правоохоронців дуже мало інформації про нападника.

Юлія Мусташ, помічник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Дівчина, на яку напали, не може сказати, як виглядав той чоловік, тому скласти фоторобот або зробити якісь певні висновки ми не можемо, тому що окрім того, що він був одягнений в куртку і джинси, вона нічого повідомити нам більше не може.

- Інші ймовірні жертви садиста з невідомих причин досі не звернулися до міліції. Тож найближчим часом у правоохоронців навряд чи будуть зачіпки. А дівчатам доведеться боронитися самотужки - балончиками або електрошокерами. І остерігатися прогулянок Києвом темної пори.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Електрошокери в Україні - поза законом. Там, де й міліція. Тому особливо на нього (та й на неї також!) розраховувати не варто. Лише на себе та своїх близьких...
Валерій 25.10.2013, 00:02 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.