Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На трасі під Києвом знайшли покинуту дівчинку

17 жовтня 2013, 13:20
Дата ефіру/події: Четвер, 17 жовтня 13:20

Дворічну дівчинку знайшли біля Одеської траси - мала стояла босоніж на зупинці. Побачив дитину незнайомець. Чоловік добу тримав дівчинку в себе й лише згодом звернувся по допомогу. Хто ж покинув дитину та де її батьки?

Це блакитнооке дівча - дворічна Катя. Вона усміхнена й товариська. Все, що мала може сказати - що її мама - Альона, а тато - Дмитро.

- Як маму звати? - Мама. А тата? - Мама. А де ти живеш? - Дома.

А от де батьки, не знає ніхто. Катю побачили ввечері на Одеській трасі при АЗС під Києвом. Мала стояла там самотня й без взуття.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Незнайомець знайшов дитину тут, на зупинці біля траси зі жвавим рухом. Машини тут не їздять, а просто літають, та що дівчинка не вибігла на дорогу - справжнє диво.

Дмитро працює адміністратором на АЗС. Пригадує: приблизно о п'ятій вечора він побачив неохайно вдягнутого чоловіка років сорока, який тримав на руках маленьку дівчинку.

Дмитро Кліщ, працівник АЗС: 

- Ну такой подуставший, рассечение, синяки, запах, выхлоп, перегар присутствовал. Он сказал, что нашел ее на остановке вчера, что кто-то якобы оставил её на остановке.

Незнайомець розповів: він добу тримав дитину в себе, бо не знав, що з нею робити. А потім прийшов на заправку попросити їжі для малої.

Володимир, охоронець:

- Он говорил, что звонил в службу доверия какую-то и они ему сказали позвонить в милицию, и он с утра пришел к нам сюда и мы вызвали милицию.

Дмитро Кліщ, працівник АЗС: 

- Он просил есть не для себя, а для ребенка, ну мы накормили ребенка и его заодно. Что было удивительно, что она босиком, а он держал её на руках.

Правоохоронці кажуть: намагалися знайти батьків дитини, та марно. Про зникнення дитини ніхто не повідомляв. Тож як мала опинилася на трасі і хто її там покинув - загадка.

Ігор Лоборчук, керівник відділу Києво-Святошинського РВ міліції:

- Нами внесено дану дитину до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166: грубе невиконання батьками батьківських обовязків по догляду за дитиною, проводяться заходи щодо встановлення батьків дитини.

Медики зазначають: вона була нормально вдягнута, нагодована і здорова.

Людмила Малахова, лікар-педіатр Боярської центральної районної лікарні:

- Без видимых телесних ушкоджень, только на животе, там у нее синяк в виде пальцев, ему где-то 4-5 дней. Анализы готовы, узи сделано, рентген сделан, все без патологий.

Позаяк Катруся здорова, її забрали до дитячого будинку. А правоохоронці просять усіх, хто впізнав дівчинку або має інформацію про її батьків телефонувати на номер 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.