Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Стрілянина у ресторані під Києвом

17 жовтня 2013, 23:00
Дата ефіру/події: Четвер, 17 жовтня 23:00

В чоловіка стріляли на території відомого ресторану неподалік Києва. З двома ранами його доправили до лікарні. Нападників наразі шукають.

Адміністрація й офіціанти цього ресторану на трасі Київ-Знам'янка до пострілів удень звикли. Адже на території розважального закладу розташований спеціалізований клуб. Та того разу гатили вночі.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Приблизно о першій ночі адміністратор ресторану почув підозрілі звуки. Коли вийшов надвір - побачив на кам'яній доріжці закривавленого чоловіка.

Власник закладу офіційних коментарів знімальній групі не дав. А ось поза камерою розповів, що того вечора у приміщенні відпочивали троє чоловіків. Емоційно щось з'ясовували. Після запального спілкування подалися на вулицю. Саме там одного з клієнтів розстріляли. Та з незрозумілих причин ані поранений, ані свідки правоохоронців і швидкої не викликали. До лікарні бідолаху завіз його приятель.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС у Київській області:

- Після того, як були здійснені постріли, ніхто не звертався до правоохоронних органів. Про сам випадок ми вже дізналися від лікарів швидкої допомоги стосовно того, що  відбулася така подія. Відбулася стрільба.

26-річний молодик вижив. Хірурги витягли з його стегна дві кулі. Зараз його життю нічого не загрожує.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС у Київській області:

- Відкрите кримінальне провадження за статтею 296 ч.4, і ми встановлюємо всі обставини цієї події. Принаймні ми намагаємося встановити осіб, які брали участь у цій зустрічі, беспосередньо хто здійснив постріли, а також зброю вогнепальну, з якої були здійснені ці постріли.

Від свідків кривавої розправи правоохоронці дізналися прикмети стрільців. Злочинців розшукують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.