Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подвійне самогубство закоханих у Стаханові

17 жовтня 2013, 23:13
Дата ефіру/події: Четвер, 17 жовтня 23:13

Трагедія розірвала любовного трикутника у Стаханові. П'ятдесятирічне подружжя так посварилося, що чоловік подався до власного гаража і вже не повернувся. А за кілька днів господаря виявили повішеним разом із молодою коханкою.

Віктор того дня сторожував у гаражному кооперативі "Ластівка". Каже, знайомий власник - Юрій - прийшов з незнайомою жінкою. Поводився спокійно, заплатив членський внесок і рушив до свого бокса.

- Да, он заплатил. С женщиной был. Может, люблвница. Не знаю.

Вже наступного дня до кооперативу завітав приятель Юрія. Чоловік розповів - напередодні друг дуже посварився з дружиною, сказав, що йде від неї. Відтоді його ніхто не бачив.

Віктор Іванов, сторож кооперативу:

- Он на Ферросплавном работает. Должен был выйти на работу и не пришел. И коллега его по работе пришел.

Всі кинулися до гаража. Та увійти туди було непросто.

Євген Соломін, кореспондент:

- Коли зясувалося, що гаражні ворота закриті зсередини і на телефонні дзвінки, які лунали там, ніхто не відповідає, на місце були викликані рятувальники, аби вони зрізали двері.

Дмитро Образцов, керівник бригади рятувальників:

- Прибыв к месту вызова, при помощи механических инструментов вскрыли металлические ворота, где были обраружены 2-е повешенных.

Після сварки з дружиною 49-річний Юрій зателефонував своїй удвічі молодшій пасії. Розповів - хоче покинути  дружину, й запропонував зустрітися. Заночувати вирішили в гаражі. Трохи побули в машині. Далі чоловік і жінка вибралися з салону, накинули мотузку на металеву балку, зробили два зашморги й повісилися.

Олег Лисунов, слідчий Стаханівського МВ міліції:

- Тела были направлены на судебно-медицинскую експертизу. Результатов на сегодня пока нет, проводятся анализы. Следов насильственной смерти нет.

Що стало мотивом суїциду: психічний розлад чи якийсь таємничий обряд - тепер дізнаються слідчі. Поки ж розпочали кримінальне провадження за статтею "Вбивство". Проте після отримання висновків експертиз справу двох закоханих, певно, перекваліфікують на самогубство й закриють.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.