Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Друзі загиблого у Києві байкера шукають свідків ДТП

18 жовтня 2013, 23:44
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 жовтня 23:44

Правоохоронці та друзі загиблого в ДТП чоловіка розшукують свідків. Сама аварія сталася минулого тижня на Червонозоряному проспекті в Києві - там загинув 32-річний мотоцикліст. Байкера збив автомобіль, який навіть не зупинився. Тож, подивіться уважно наступний сюжет: можливо, саме ви бачили цю аварію.

Восьме жовтня. Київ. Проспект Червонозоряний. Ось на цьому місці загинув друг Ігора.

Ігор Чудовський, друг загиблого:

- Богдан ехал из дома, он живет тут вот недалеко, на улице Байковой, повернул здесь на повороте и ехал в сторону автовокзала.

Як сталася трагедія, видно на оцих кадрах з камери відеоспостереження. Мотоцикліст рухається дорогою, раптом просто на зустрічну виїжджає позашляховик. Двоколісний був вже надто близько. Зіткнення уникнути не вдалося. Байкер вилітає з сидіння просто під колеса авта. А двоколісного відкинуло метрів на сто. 

Павло, свідок ДТП:

- Я замітив, як водітєль мотоцикла по асфальту крутився, то єсть він заканчував по інерції - крутився по асфальту, я взяв вправо і зупинився, і одразу до водітєля, ми його реанімірували до приїзду скорой помощи, непрямий масаж серця.

Врятувати мотоцикліста не вдалося. Від тяжких травм він помер. А винуватець ДТП - водій автівки - навіть не зупинився. З місця аварії втік.
Друзі загиблого кажуть: багато могли бачити працівники автомийки, біля якої сталася трагедія. Проте, тут спілкуватися з журналістами не хочуть.

- Та я ниче не видел, не снимайте меня.

- Так это ж было напротив.

- Ну так шо, это ж не моя смена была.

- А колеги ваші щось бачили?

- Я не знаю.

- А камери відеоспостереження у вас є?

- Так я ж не знаю.

- А у вас камери відеоспостереження є?

- Есть, но они не работают. 

- А давно?

- Да.

Загинув Богдан Гапонюк. Йому було 32. Батька втратив чотирирічний син, овдовіла дружина - на восьмому місяці вагітності. Друзі байкера кажуть, водій машини повівся не по-людськи. Тож смерті друга йому не пробачать.

Ігор Чудовський, друг загиблого:

- Он не был таким заядлым байкером, я уже рассказывал об этом, это было для него просто хобби, он катался иногда, очень медленно, те друзья, которые у него есть, они даже мне рассказывали, что Богдан - это черепаха на колесах.

У міліції зазначають: опитали всіх можливих свідків і дослідили відео, проте поки що вбивці байкера не знайшли.

Ольга Білик, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- В рамках цього розлідування вже призначено ряд експертиз, опитана певна кількість свідків, зараз ми чекаємо результатів цих експертиз, адже вони можуть стати ключовими в цій справі.

Тим часом друзі загиблого не чекають результатів міліційного розслідування і провадять власне. Вони вже розклеїли в районі оголошення, в яких просять відгукнутися свідків ДТП. Молодики стверджують, що збила мотоцикліста Ауді А8 чорного кольору, а винуватець, певно, мешкає неподалік. Тож просять всіх, хто бачив ДТП, і, можливо, запам'ятав номери авта, телефонувати на номери, що  на екрані.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.