Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нові жертви провидиці-аферистки

19 жовтня 2013, 00:57
Дата ефіру/події: Субота, 19 жовтня 00:57

Наступна жертва! До Свідка звернулася жінка, яка впізнала свою кривдницю в героїні одного з наших сюжетів. Ідеться про шахрайку-провидицю, що продовж чотирьох років видурювала гроші в заможної киянки. Там нажилася ледве не півмільйона. В новому випадку видурила майже двісті тисяч гривень.

- Це вона позичала гроші і сказал передати. Хто позичав? Наташа, і сказала мені віддати. Ось тут тільки що сиділа. А де гроші? Ось. Скільки тут грошей? Я не знаю.

Це оперативне відео затримання шістдесятишестирічної жінки, яку звинувачують у шахрайстві в особливо великих розмірах. Продовж останніх чотирьох років вона видурювала гроші в киянки: запевняла, що в жінки є рідний брат, котрий живе за кордоном і потребує допомоги. Різноманітними обрядами аферистка нібито поліпшувала здоров'я родича й додавала йому успішності. На це їй знадобилося майже півмільйона гривень.

Наталія, постраждала:

- Выяснилось, что этим братом была ее дочь, которая проживает в другом городе - городе Умани, и она писала мне смски, согласовав их со своей мамой. Об этом знала вся ее семья, но при этом они улыбались и не гнушались пользоваться моими деньгами.

Днями, після виходу сюжету в ефір, до редакції зателефонувала жінка й розповіла: вона також стала жертвою цієї шахрайки.

Людмила, постраждала:

- У нас очень сложное дело с воровством магазина, и она обещала помочь, вывести нас на генеральную прокуратуру, на Убоп, потому что долго не открывали уголовное дело. Я платила ей за ускорение.

Під час першої зустрічі провидиця ворожила на картах і запевнила клієнтку, що знає всіх винних у пограбуванні. Щоб їх покарати, потрібні гроші. 

Людмила, постраждала:

- Четыре раза, значит это была сумма три тысячи долларов для генеральной прокуратуры, 55 тысяч, до 70 тысяч, и четвертая сумма - это уже 54 тысячи. У нас получилось до двухсот тысяч гривен.

Чи дійсно саме шістдесятишестирічна мешканка Умані, яку днями затримали, причетна й до цієї афери - з'ясують правоохоронці. Ошукана жінка вже звернула до міліції. Та інші жертви знаходять багато спільного в тому, чим задурювала їхні голови провидиця.

Дмитро Власенко, адвокат однієї з постраждалих:

- Мошенница действительно может представляться различными именами. Также сходится, что она говорила о больших связях в высшых кругах общества, моей потерпевшей она точно также говорила, что у нее много занкомых депутатов, прокуроров, судей, которым она проводит оккультные услуги и корректирует их жизнь.

Наталія, постраждала:

- Слишком много она врет. То есть одно слово из десяти может быть правдой. Разве может быть безнаказано такое мошенничество, она самая обычная аферистка, которая никогда в своей жизни и дня не работала, а просто обманывала людей.

У міліції Свідок запевнили: триває досудове розслідування, розшукують усіх постраждалих.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.