Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 28 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Краматорську бродячі собаки загризли жінку

19 жовтня 2013, 01:45
Дата ефіру/події: Субота, 19 жовтня 01:45

Зграя безпритульних псів загризла жінку в Краматорську. Принаймні, така попередня версія розслідування загибелі 46-річної містянки. Жіноче тіло з численними укусами і рваними ранами знайшов у лісосмузі перехожий. Цей випадок неабияк нажахав містян. Тепер люди десятою дорогою намагаються обходити злощасні зарості.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Собаки напали на самотню мешканку Краматорська десь у цих хащах. До найближчого будинку майже кілометр. Жінка, певно, гукала на допомогу, але її ніхто не почув.

Понівечене тіло виявив випадковий перехожий. Про страшну знахідку одразу сповістив міліцію.

Лілія Фесенко, співробітниця Краматорського МВ міліції:

- Выездом на место оперативной группы, экспертом выявлено, что травмы, которые у женщины не криминального характера - рваная рана от шеи до грудной клетки. Получена рваная рана в результате укуса собакой.

Нині місцеві мешканці жахаються ледь не кожного пса. Кажуть, те, що сталася трагедія, не дивина. Адже на численні звернення до міської ради щодо бродячих тварин міські чиновники не реагують.

- У нас много собак бегают, бездомных, но пока мы не сталкивались с таким ужасом, как произошло.

Вікторія Московченко, мешканка м. Краматорська:

- Мне страшно здесь, и мне не хотелось бы, чтобы этот поселок был непредсказуемым. Я беру клюшку, потому что у меня с собою внук. Ну, это женские методы защиты, и я не знаю: помогут они или нет.

У міській раді твердять інше - реагують на всі звернення, псів відловлюють і доправлюють на стерилізацію до притулку.

Андрій Безсонний, заступник Краматорського міського голови:

- Еще позавчера предприняты мероприятия, по которым были отработаны поселки, и о тех стаях животных, о которых вы говорите, на сегодняшний день, эта информация не подтвердилась.

А наприкінці розмови чиновники взагалі сумніваються, що нещасну позбавили життя саме безпритульні собаки.

Андрій Безсонний, заступник Краматорського міського голови:

- У меня есть заключение экспертизы, информация о том, что эта женщина была обнаружена путем выгула домашнего животного, и именно домашнее животное укусило лежащий труп.

У міліції ж кажуть - слідство ще не завершене. Тож там поки не роблять остаточних висновків щодо причин смерті містянки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.