Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Підроблений алкоголь губить індійців

21 жовтня 2013, 21:40
Дата ефіру/події: Понеділок, 21 жовтня 21:40

В Індії люди мруть і сліпнуть від контрафактного алкоголю. Відомо про чотири десятки загиблих і втричі більше постраждалих, за життя яких борються медики. В поліції кажуть: статистика не остаточна, адже, побоюючись арешту, місцеві мешканці часто не сповіщають про отруєння та самотужки кремують померлих родичів. Підроблене пійло, а саме - отруйний лікер, коштує близько 10-ти рупій - це 20-ть американських центів. Вже затримали 12-х підозрюваних у збуті смертельного спиртного.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Добрый день, извините если не втему, но хотел бы пожаловаться на ряд интернет-магазинов, которые продают дубликаты элитных напитков за заниженную цену. Вот адреса данных мошенников:( alcovegas, alcostore )на низкую цену, предлагаемую Вам!!!! Во первых это бодяга низшего сорта!!! Во вторых купив на пробу ром Captain Morgan в одном из этих магазинов, отравились я и мои друзья!!!! В третьих товар не сертифицирован и приходит без каких либо акцизов!!!!! Так что берегите здоровье, пейте проверенную водку)))) (Или вообще не пейте!)))

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.