Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Львівські правоохоронці шукають педофіла

23 жовтня 2013, 12:12
Дата ефіру/події: Середа, 23 жовтня 12:12

Педофіл зґвалтував 10-річну дівчинку просто на сходах у Львові. Молодик зайшов рfзом із дитиною в під'їзд і? погрожуючи кухняним ножем, познущався з неї. Зі слів постраждалої правоохоронці намалювали фотопортрет збоченця і просять глядачів допомогти його знайти.

Ось такий збоченець, що напав на дитину. Молодикові приблизно 25 років, худорлявий, середнього зросту. Був одягнений у чорні куртку й вельветові штани. У руці тримав сумку для ноутбука - саме з неї він витяг ножа, яким погрожував дівчинці. Мала злякалася, тому й не кричала.

Ірина, сусідка постраждалої:

- Він разом з нею зайшов в під'їзд. Вона боялася з ним сісти в ліфт і пішла сходами. Він піднявся чуть-чуть вище, спускався і її злапав на четвертому поверсі.

Коли познущався з дитини в неприродній спосіб, втік. Батьки дівчинки звернулися до міліції. Правоохоронці деталей зґвалтування не розголошують.

Павло Гарасим, заступник керівника Львівського МУ міліції:

- Невідомий мужчина намагався з їхньою дитиною вступити в розпусні дії. По даному факту порушено кримінальне провадження, відкрито кримінальне провадження.

Тим часом користувачі соціальних мереж розповсюджують повідомлення про львівського педофіла, який полює на дітей. Проте злочини коїть в іншому районі. Його мешканці чули про напади.

Олег, мешканець м. Львова:

- В нашому районі, конкретно в 42 будинку, стався випадок, ну то не є педофілія. Мені здається. То збоченець який демонстрував дітям, щоби діти бачили його геніталії і то всьо решта. До того не чув і, чесно кажучи, я шокований.

Юрій, мешканець м. Львова:

- Взагалі новина була така досить, мені здається, вона награна була. Ну, скажімо, по описам я такої людини тут ніколи не бачив. Можливо, це навіть якесь таке, чутки якісь.

Міліція перевіряє цю інформацію та посилено патрулює мікрорайон. Нажахані ж місцеві мешканці вже бояться ходити в будинках сходами.

Оксана, мешканка м. Львова:

- Навіть страшно по під'їзді, якщо ліфт не робить, а йдеш пішком, то все равно страшно. Якби то не було. Наслухаєшся того всього, то дуже важко.

Правоохоронці просять усіх, хто має будь-яку інформацію про ймовірного злочинця, не зволікаючи телефонувати на 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.