Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть вижити трирічній дитині

23 жовтня 2013, 20:51
Дата ефіру/події: Середа, 23 жовтня 20:51

А зараз просимо вашої уваги. Допоможіть вижити трирічній дитині. В Іринки Томко страшне захворювання. Мала вже рік бореться з недугою, та врятує її лише трансплантація кісткового мізку. Донором може стати дворічний братик. Єдине, чого не вистачає для процедури - грошей. Потрібно 11 тисяч доларів.

- На от этой он катался, он боялся, с мамой он катался, а я сама.

Так весело трирічна Іринка розповідає про спільне з братиком катання на гірці. Та нині на дитячий майданчик дівчинка виходить не часто. Ще рідше маленька бачить своїх родичів. Адже вже майже рік живе в лікарнях. Захворіла Іринка у грудні 2012 року. Раптово і тяжко. 

Валентина Томко, мати хворої дівчинки:

- Ребенок у нас стал сразу же неактивный, она начала присаживаться, ложиться, за несколько дней она перестала ходить, через неделю она уже не сидела.

Лікарі діагностували у дівчинки тяжку хворобу крові. Перші місяці Іринці постійно вливали донорську кров. Також вона пройшла кілька курсів хіміотерапії.

Юлія Базалук, лікар-онкогематолог Охматдиту:

- Диагноз у неё звучит очень так грозно и длинно: гемафагоцитарный лимфогестиоцитоз, если говорить кратко и понятно, это злокачественное опухолевое заболевания из некоторых клеток костного мозга.

Єдине, що може врятувати дитину - це трансплантація кісткового мозку. Донором стане дворічний братик Іринки.  

- А что ты вчера братику говорила?

- Никитосик, я тебя люблю.

- Ну громче тёте скажи!

- Я его люблю.

Трансплантацію треба зробити якнайшвидше. Але на це потрібні гроші. Сама операція безкоштовна, та на ліки потрібно 11 тисяч доларів. У родині із Симферополя таких грошей немає. Адже мама, вчителька молодших класів, весь час знаходиться з Іринкою у лікарні. Батько теж не працює, бо доглядає дворічного сина. Малюк не може відвідувати дитячий садок, адже може захворіти. А це - небезпечно, бо тоді він не зможе стати донором для сестрички. Маленька Іринка понад усе хоче одужати. Тож її рідні просить всіх небайдужих людей про допомогу. Не лишайтеся байдужими до горя цієї маленької усміхненої дівчинки.

Валентина Томко, мати хворої дівчинки:

- Я обращаюсь ко всем - знакомым, незнакомым, просто неравнодушным людям помочь спасти нашу девочку, сделать ей последний рывок.

- Здоровой быть хочу. Спасибо!

095-46-42-707 Валентина (мама)

Приват банк
МФО 305299
ОКПО 14360570
номер счета: 29244825509100
Отримувач: Томко Денис Володимирович
Призначення платежу: поповнення картки 4627 0812 0299 7636

Благодійна допомога на лікування Томко Ірини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.