Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

НТН - 9 років!

1 листопада 2013, 10:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 1 листопада 10:22

Сьогодні, 1 листопада , телеканал НТН святкує свій дев'ятий День народження. Глядачів та творчу команду телеканалу із знаменною подією вітає Генеральний директор телеканалу Олександр Мельничук :

"Протягом цього часу ми не переставали радувати своїх телеглядачів самими цікавими та актуальними темами, спеціальними репортажами, свіжими новинами, пізнавальними програмами, прем'єрами кращих детективів світу і кіно! Ми дякуємо нашим глядачам, які всі ці роки пильно стежили за ефірами, дивилися передачі нашого виробництва, не пропускали прем'єри серіалів, писали листи і задавали гострі, яскраві і значущі питання. Спасибі, що ви є, залишайтеся з нами!

Також хочу подякувати колективу телеканалу за професіоналізм і самовіддачу, побажати подальшого успішного розвитку, реалізації нових амбітних проектів, високих рейтингів і творчого довголіття!"

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.