Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Макіївці забили насмерть те відтяли голову інваліду

7 листопада 2013, 19:23
Дата ефіру/події: Четвер, 7 листопада 19:23

Моторошне вбивство на Донеччині. У Макіївці забили на смерть парубка, по тому ще й голову відтяли. Тіло бідолахи знайшли неподалік будинку, де він мешкав. Та де голова - й досі невідомо.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Про загиблого відомо небагато: 29 років, звався Костянтином, інвалід з дитинства. Жив з випадкових підробітків, полюбляв випити.

Шоковані звірячим убивством місцеві мешканці розповідають: парубок майже завжди ходив сам і мешкав з матір'ю. Кому він міг аж так насолити - й гадки не мають.

Олена Павлова, сусідка загиблого:

- Он же ж в интернате, он в школу не ходил. Я не хочу сказать, что он с компаниями какими-то ходил. Все время в одиночестве, никого не обижал.

Сусіди певні - труп підкинули, а голову відтяли в іншому місті.

Любов Трішкина, сусідка загиблого:

- Не здесь его убили. Понимаете? Что такое отрезать голову? Во первых, у него там 4 ножевых ранения в полость живота и грудную клетку, это следователь вчера рассказывал. А второе - отрезать шею. Что такое шея? Это узел и аорта, и вена, и все сосуды кровеносные. Если бы начали резать, повредили хотя бы… тут бы брызгало все.

А ще люди кажуть: уночі, коли знайшли тіло без голови, тривалий час стояла якась автівка.

Любов Трішкина, сусідка загиблого:

- Тут сосед Рашид вчера говорил: я в полпервого приехал с футбола. Возле вашего забора стояла машина, но был сильный туман ночью. Говорит: я не пошел, машина стоит и стоит, людей я не видел.

Жорстокість, з якою зарізали хворого парубка, вразила оперативників. Чому скоєно злочин та де голова - з'ясовують.

Вікторія Лавренова, співробітниця Макіївського МУ міліції:

- Отрабатываются все возможные версии по совершению данного преступления. Данный факт внесен в единый реестр досудебных расследований - "Умышленное убийство".

Правоохоронці звертаються по допомогу до глядачів. За інформацію, що допоможе розкрити злочин, обіцяють винагороду. Анонімність гарантують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.