Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Депутат-орендар на Черкащині побив перехожого

8 листопада 2013, 23:32
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 листопада 23:32

Вибили зуби за прогулянку поблизу ставка. В таку халепу вскочив 59-річний мешканець Жашкова, що на Черкащині. Чоловік повертався додому повз місцеву водойму, аж раптом його перестрів обурений орендар.

- Верхній ряд, чотири зуби.

Так закінчилася для чоловіка вечірня прогулянка по груші. Два тижні тому Василь Захарович повертався додому. Аж тут йому назустріч орендар ставка. Одразу напав і вдарив, отримав по обличчю ліхтарем.

Василь Ніколенко, постраждалий:

- Коли він закінчив мене бити, я виплюнув зуби і кажу - ти вибив мені зуби, я не знав, що по цій дорозі не можна їздити, він каже - в цю пору треба дома сидіти, я кинув велосипед і пішов. Він наказав забрать велосипед, я поняв, якщо я буду перечить, то він доб'є і кине в ставок мене.

Цього ставка в передмісті Жашкова більшість містян оминає. Люди скаржаться: не те, що рибу ловити бояться, влітку й дітей звідти ганяють, щоб не купались.

Галина Мороз, мешканка м. Жашкова:

- Він налаштований агресивно, щоб туди ніхто не підходив, це його власність.

Орендар водойми - бізнесмен та ще й депутат міської ради, стверджує: став жертвою наклепу, і звинувачення в побитті відкидає.

Володимир Лебідь, орендар ставка:

- Бреше, я не знаю чого він це робить, може, в нього друзя браконьєри, шо я в тому году судив їх. Я в Жашкові пользуюсь авторитетом непоганим і запаскудити моє імя саме легше.

Чия правда - з'ясовуватимуть правоохоронці. У міліції вже розпочали кримінальне провадження.

Максим Пущик, заступник керівник Жашківського РВ міліції:

- На даний час триває досудове розслідування по даному факту та проводяться усі слідчі дії по встановленю особи правопорушника та притягнення його до відповідальності. Свідки встановлені, але вони нічо по цьому факту повідомити не може, бо ніхто не був присутній при вчинені данного злочину.

Поки триває слідство, побитий містянин шукає грошей на відновлення зубів. А це - більше 5 тисяч гривень. Втім, зла на кривдника не тримає, хоче лише справедливості.

- Я особисто прощаю його, бо я християнин, але бити людину тупим предметом і вибивать зуби, так не повинно між людьми бути.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.