Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці пройшов турнір спецпризначенців

8 листопада 2013, 23:56
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 листопада 23:56

Найліпші з найліпших. У Києві відбулися змагання з рукопашного бою серед спецпризначенців. У турнірі на Кубок президента України зійшлися найсильніші спортсмени.

У цьому спорткомплексі вирують справжні спортивні пристрасті - 64 учасників з усіх куточків України виборюють право називатися найліпшим рукопашником.

Олександр Гартвич, головний суддя змагань:

- Это и военная разведка, и пограничные войска, внутренние войска. Петенциарная служба. Это Беркут УВД Киевской области и Киева. Это 10 команд, которые носят погоны украинского спецназа. Это лучшие из лучших.

Змагання проводять вже третій рік поспіль. Та лідер - незмінний.

В'ячеслав Василенко, учасник змагань:

- Каждый год внутренние войска выигрывают, думаю, этот год не будет исключением. Поэтому команда очень сильная внутренних собралась. Процентов 99, что они будут чемпионами.

Олексія у спорт привів батько. Тренування з 7-річного віку не минули даремно. У чоловіка не один десяток титулів і нагород. Та виграти Кубок Президента - його головна мета.

Олексій Задніпряний, учасник змагань:  

- Тут выбирали со всей Украины самых сильных, поэтому все бои очень достойные. Медаль всегда хочется, и настраиваюсь всегда на первое место.

Тимур Рагимов, учасник змагань:

- Конечно, настроен на победу. Без такого настроения сюда не пустят.

Рукопашний бій - вид спорту для справжніх чоловіків, тож без синців і роз'юшених носів не минулося. Учасників вид крові й біль не зупиняють.

Сергій Качний, лікар змагань:

- Конечно, рвутся на ринг, потому что это все-таки офицеры, и для офицера отстоять бой до конца - это прежде всего. Поэтому стремление победить, стремление быть первым и проявляется в этих соревнованиях.

Нинішній турнір не лише продемонстрував рівень підготовки правоохоронців, а й має заохотити молодь до цього спорту. Виграла Кубок знову команда внутрішніх військ.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.