Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП за вихідні

11 листопада 2013, 22:55
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 листопада 22:55

Як мінімум троє пішоходів загинули під колесами машин вихідними. У Дніпропетровську кермувальник автобуса на смерть збив молоду жінку й поїхав із місця ДТП. Схожі трагедії сталися в Києві та Рівному. А в Запоріжжі п'яний водій улаштував масштабну аварію.

Смертельна ДТП у Дніпропетровську сталася затемна на перехресті вулиць Орловської й Караваєва. 36-річна жінка перетинала дорогу й потрапила під колеса авта. Утім, якого - ще доведеться з'ясовувати міліціянтам, бо водій з місця аварії втік. Найімовірніше, шофер-убивця кермував автобусом. Усіх, хто став свідком цієї дорожньої пригоди, просять телефонувати 102.

***
Так само трагічно загинув 20-річний юнак на Рівненщині. Приблизно о восьмій ранку він ішов узбіччям неподалік села Зорі. Хлопця збив автомобіль, який їхав у попутному напрямку. Водій з місця пригоди зник. Утім, вже за дві години правоохоронці розшукали побиту машину. Форда забрали на арешт-майданчик, а 30-річного кермувальника - на експертизу. З'ясували, у його крові алкоголю вдесятеро більше норми.

Руслан Панасюк, інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- Водія було освідчено. За попередніми даними, він знаходився в стані алкогольного сп'яніння, і доставлено в райвідділ міліції.

***
Під колесами машини загинув 44-річний чоловік у Києві. Камікадзе навпростець перетинав вісім смуг завантаженого Столичного шосе, знехтувавши розташованим неподалік переходом. Людина на дорозі стала несподіванкою для кермувальниці Хонди. Вона хоч і загальмувала, але все ж збила бідолаху. Від травм він помер на місці.

Сергей, свідок ДТП:

- Я так понял, буквально минута после ДТП, мы подошли узнать - есть ли пострадавшие. Мужчина, женщина - вроде все нормально.

***
У середмісті Запоріжжя просто навпроти обласної держадміністрації п'яний водій влаштував масштабну ДТП - Фольксвагеном протаранив Таврію. Вона відлетіла й вдарила інкасаторського мікроавтобуса. В купі пошкоджено ще Фіата й маршрутку. Травм дістали жінка й дитина - це пасажири Таврії. Свідки пригоди стверджують - винуватець аварії ледь тримався на ногах. Експертиза це підтвердила.

Володимир Гаранін, старший інспектор сектору ВДАІ м. Запоріжжя:

- Установлено, что водитель на момент дорожно-транспортного происшествия находился в состоянии алкогольного опьянения, есть акт медицинского учреждения.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
За втечу з місця ДТП, за ДТП через сп'яніння зі смертю чи інвалідністю має бути довічне ув'язнення.
За інші ДТП через сп'яніння - позбавлення права водіння довічно.
+ нам потрібне загальне, а не вибіркове правосуддя.
---
І... ще якась така думка... Якщо всупереч закону суд виправдовує мудаків з "ксівами", чи зі знайомствами, чи з бабками, - можна ж доповнити рішення суду кількома своїми пунктами. Та й самого суддю "поправити" десь по дорозі з дому на роботу.
Роман 12.11.2013, 15:54 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.