Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Віртуальна пастка для педофілів

13 листопада 2013, 11:50
Дата ефіру/події: Середа, 13 листопада 11:50

Ідеальна жертва. 10-річна філіпінка на ім'я Світі ловить педофілів. На віртуальні хитрощі вже попалися тисячі збоченців.

Новий експеримент для боротьби з інтернет-педофілами провела міжнародна організація із захисту дітей "Планета людей". Збоченці потрапляли в пастку, вигадану правозахисниками. Охочі до незаконних любощів із понад сімдесяти країн знайомилися в павутинні з 10-річною філіпінською дівчинкою Світі, яка насправді була комп'ютерною програмою з центром керування в Амстердамі. Більшість підозрюваних у сексуальному насильстві над дітьми мешкає у США, Великій Британії, Канаді, Австралії, Німеччині, Туреччині, Італії й Нідерландах. За два з половиною місяці цифрова спокусниця відловила в Інтернеті понад тисячу злочинців. Їхні персональну інформацію - знімки, телефонні номери, адреси та самі відеозаписи - передано поліції.

Ганс Гуйт, представник організації Terre des Hommes:

- Це жахливо. Щойно ми з'явилися в Інтернеті в образі 10-річної дитини, десятки чоловіків водночас запропонували заплатити гроші в обмін на сексуальні послуги. Таку кількість злочинців складно простежити. За 10 тижнів на контакт зі Світі вийшли понад 20 тисяч охочих!

Проте в Європолі на методи неурядової організації відреагували прохолодно. Мовляв, збирати інформацію в такий спосіб - компетенція лише правоохоронних органів. І щоб притягти педофілів до відповідальності, потрібно буде все перевірити на офіційному рівні. Зробити це навряд чи вдасться, бо реальні жертви злочинів рідко звертаються до поліції.

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Они считают что люди педофилы которые невинных могут посадить пожизненно он ничего не совершал никакого насилия,они сами не педофилы толкают на порнографию под статью !!!Дети что уже стали такие умные в школу не ходят озабоченные сексуальными характерами.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.