Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові стався напад на обмінник та ресторан

14 листопада 2013, 01:28
Дата ефіру/події: Четвер, 14 листопада 01:28

Озброєні битками молодики пограбували клієнтів обмінки в Харкові. Крім того, вони потрощили чотири автівки біля супермаркету. Нападники поїхали з місця пригоди позашляховиками, а дорогою ще зупинилися біля ресторану й побили там вікна. Міліція в обох випадках на виклики запізнилася.

Нападників було не менше десятьох, розповідають свідки: всі - із закритими обличчями. В кількох у руках були бейсбольні битки. На паркованні супермаркету вони відлупцювали кількох клієнтів пункту обміну валют, забрали в них гроші. Після цього поїхали собі двома машинами.

Сергій Дводенко, заступник керівника Московського РВ міліції:

- Неизвестные лица приехали к супермаркету на нескольких автомобилях, причиняли телесные повреждения специально приспособленными для этого предметами. В результате данного разбойного нападения завладели их имуществом. После чего с места скрылись.

Що за банда діяла, були зухвалі наскоки звичайним бешкетом чи спланованим розбоєм - міліція відповідей поки що не має. Постраждалі і свідки переконані - то не просто агресивна молодь.

Сергій Кравченко, співвласник ресторану:

- Я не знаю, был ли это заказ или случайность. Но - спланированное, организованное нападение. Вышли, ударом повалили охранника. И сразу толпа рассыпалась по периметру, начали бить стекла. Происходило это в течение 5 минут. Спокойно приехали, спокойно все разнесли и уехали.

Нападників було багато і налаштовані вони були рішуче - ніхто з постраждалих навіть не думав чинити опір. Люди дістали переважно забиттів, тяжко травмованих у бійці немає. Міліція кваліфікує інциденти як груповий розбій і бешкет.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.