Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Смертельна забава американських підлітків

20 листопада 2013, 19:22
Дата ефіру/події: Середа, 20 листопада 19:22

Бити перехожих, щоб обібрати або просто нокаутувати! У Сполучених штатах Америки набуває популярності жорстока забава. Підлітки гуртом нападають на людей похилого віку й жінок з дітьми. Донедавна в такий спосіб неповнолітні американці розважалися - аби поділитися зафільмованими кадрами у мережі. Та гра переросла в трагедію.

Нова забава заокеанської молоді поширена здебільшого у Нью-Йорку та Нью-Джерсі. Тамтешні підлітки не бояться на камеру розповідати про небезпечне дозвілля. Щоправда, подекуди убезпечують себе від відповідальності - просять медійників не показувати облич.

- Головне - бити сильно і влучно!

- Людину треба звалити з ніг, немов кеглю.

Інтернет-мережа кишить роликами з прикладами ось таких влучних ударів. Здебільшого, гурт підлітків дійсно випадково обирає жертву. Головне, аби поряд було якнайменше свідків.

- Зазвичай, це роблять, щоб розважитися!

- Нокаутує молодь будь-кого з перехожих. Така гра! Це може бути мати з дитиною, представник секс-меншин, навіть пенсіонер.

Трохи більше місяця тому в місті Хобокені підлітки на смерть нокаутували безхатченка. 46-річний чоловік від удару дістав перелам шиї та черепно-мізкову травму. На мертве тіло натрапили мешканці будинків поряд. Проте, зарадити було годі.

Кетрін Кальдерон, мешканка м. Хобокена:

- Вони гадають - це весело. Погляньте лише, чим закінчуються такі забавки зі смертю.

Лін Дамсі, мешканка м. Хобокена:

- Не розумію - для чого коїти таке! Вони мусять заплатити за вбивство!

13-ти та 14-річних бузувірів, які скоїли розправу, посадовили за грати. Урядники кажуть - намагатимуться приборкати агресію молоді. Адже наслідки, до яких може призвести така діяльність, тяжко уявити.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Нигеры - не люди!!! Стрелять их нужно, стрелять. Работать не хотят, а хотят развлечений и хорошей жизни. Ударил кого-то на улице, поржали и ушли - действительно "смешно".
Гость 27.11.2013, 08:52 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.