Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жорстоке згвалтування на Буковині

21 листопада 2013, 12:13
Дата ефіру/події: Четвер, 21 листопада 12:13

Зґвалтували та жорстоко побили 26-річну мешканку на Буковині. Вона поверталася вночі з весілля, але додому так і не дійшла. Вранці непритомну знайшла випадкова перехожа. Нині постраждала в комі.

Пані Галина того ранку поспішала на роботу до школи. З нею йшов її семирічний син. Раптом дитина угледіла в кущах за туалетом тіло. Жінка спочатку вирішила, що то спить безхатько. Та коли наблизилася, побачила страшну картину.

Галина Глібчук, мешканка с. Вашківців:

- Я бачила, що в неї ще судороги, але не знала, хто то є. Спина в неї була гола, вона накрита пальто просто на неї натянули, руки в неї були тут.

Бідолашна майже не дихала, тож її терміново доправили до лікарні в Чернівцях. Побиту навіть близькі люди не одразу впізнали.

Галина Глібчук, мешканка с. Вашківців:

- Думали, що це дівчина з медучилища, коли нам сказали, хто це є - вона була невпізнаваєма. Лице в неї - як футбольний м'яч, вся побита, синяки, з рота текла кров, засохша на роті.

У лікарні кажуть - пацієтнка нині в комі. Її дуже побили та згвалтували. Стан дівчини оцінюють як стабільно тяжкий.

Олександр Попович, анестезіолог Чернівецької лікарні швидкої допомоги:

- Сліди побиття були, у тяжкому стані, без свідомості. Зараз спостерігається незначна позитивна динаміка.

Вже відомо: жіночка розлучена, виховує чотирирічну дитину. У селі кажуть - ніколи не бачили її в сумнівному товаристві. Тієї ночі поверталася з весілля друзів. Вони твердять: під час гуляння гостю кілька разів запрошували танцювати двоє незнайомців, котрі невідомо як опинилися в кав'ярні. Селянка відмовлялася від залицянь. Тепер цих хлопців близькі побитої підозрюють у катуванні. Та хто саме напав - з'ясовують правоохоронці.

Руслан Домніцак, керівник підрозділу УМВС України в Чернівецькій області:

- Особа, яка скоїла дане кримінальне правопорушення, не встановлена, але є ряд робочих версій, які перевіряються на даний момент. Я думаю, що найближчим часом особа буде встановлена.

Правоохоронці сподіваються, що жіночка виживе й назве ім'я свого ката.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.