Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму молодик вбив мати нареченої, а її саму згвалтував та пограбував

21 листопада 2013, 21:48
Дата ефіру/події: Четвер, 21 листопада 21:48

Жахлива трагедія в Сацькому районі Криму. Молодик убив матір своєї колишньої нареченої, потім зґвалтував і пограбував саму дівчину. Аби уникнути покарання, подався за кордон. Та й там до нього дотяглася сувора рука закону.

Христина познайомилася з Антоном півтора року тому. Хлопець працював пожежником і справляв враження поважної позитивної людини.

Христина, постраждала:

- Узнала его как человека достаточно умного, рассудительного, обаятельного, души не чаяли в нем ни я, ни мама, он был добрым, отзывчивым.

Зрештою закохані зажили разом, узялися думати про весілля. Та незабаром дівчина почала помічати - коли хлопець вип'є, стає неадекватним.

Христина, постраждала:

- Он мог пристать к прохожим посторонним людям с непонятными вопросами, какими-то доказательствами, требовать каких-то объяснений. Он представлял себя как сотрудник МВД, его невозможно было ни остановить, ни объяснить, что это неправильно, ни вернуть его домой, ни успокоить.

Деякий час Христина намагалася напоумити хлопця, сподівалася, що він заради щасливого подружнього життя зміниться, але марно. Тоді вирішила розірвати з ним стосунки. Антон сприйняв це болісно, не відпускав, потім переслідував дівчину, намагаючись її повернути.

Василь Клименко, заступник керівника Сацького МВ міліції:

- Накануне вечером мать с дочерью были на свадьбе у соседей, Кристину вызвал бывший сожитель на разговор. Он предлагал ей дальнейшую совместную жизнь, просил прощения и хотел с ней продолжать встречаться.

Та дівчина відмовила. А за якийсь час до оселі, де вже спали мати й донька, постукали. Двері відчиняти пішла жінка.

Христина, постраждала:

- Проснулась я уже от того, что был включен свет в моей комнате, и этот человек находился надо мной. Я начала громко кричать "мама", ну я же знаю, что она дома. Она бы не оставила одну. Я спросила у него: что ты сделал с мамой,  где она? Он говорит: она пошла к соседям.

Антон зв'язав дівчину скотчем і зґвалтував її. Потім відібрав у неї телефона. Коли нападник відволікся, Христина вистрибнула у вікно й побігла до сусідів. Проте матері там не було. Усі разом вони пішли шукати зниклу жінку. Натрапили на неї не одразу.

Христина, постраждала:

- Я увидела ее возле подвала, она сидела как живая, может быть, без сознания.

Василь Клименко, заступник керівника Сацького МВ міліції:

- На теле - множественные ножевые колото-резаные ранения. Видно, что человек, который совершил это убийство, поступил жестко, неадекватно.

Під час оперативно-розшукових заходів міліціянти з'ясували, що вбивця втік. Згодом дізналися - він ховається в Росії в місті Туапсе. Навіть влаштувався там на роботу на цвинтарі. Проте на волі пробув недовго.

Василь Клименко, заступник керівника Сацького МВ міліції:

- С помощью наших российских колег были проведены оперативно-розыскные мероприятия, и в настоящее время подозреваемый задержан.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сацького МВ міліції:

- Виновному в совершении трех насильственних преступлений в соответствии с действующим законодательством грозит наказание в виде лишения свободы на срок от 7 до 15 лет.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.