Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці за ніч підпалили десять машин

21 листопада 2013, 23:13
Дата ефіру/події: Четвер, 21 листопада 23:13

Надовго запам'ятають цю ніч автовласники Дніпровського району Києва. В різних місцях на масиві по черзі зайнялося кілька машин. Загалом вогонь пошкодив 10 транспортних засобів, п'ять з них згоріли дотла.

Першими рятувальників викликали мешканці вулиці Миропільської. Тут спалахнула припаркована під вікнами багатоповерхівки Шкода. За кілька хвилин автомобіль згорів, і вогонь встиг пошкодити сусідні два Деу та два Шевроле. На місце одразу приїхали експерти, які припускають, що машини, найімовірніше, підпалили.

А це вже вулиця Бойченка в тому самому Дніпровському районі. Сюди рятувальникам довелося їхати вже за півгодини після пожежі на Миропільській. Тут дотла згоріли Нісан і Міцубіші. Ще в однієї японської машини вогонь пошкодив багажника, а вікно транспорту було розбите цеглиною. Не встигли загасити це полум'я, як запалало на сусідньому подвір'ї. Просто перед очима в надзвичайників зайнялися дві машини вже на Дарницькому бульварі. Вогонь поширився так швидко, що врятувати мікроавтобуса й позашляховика було годі. Загалом тієї ночі зафіксували три автопожежі.

Світлана Водолага, керівник відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- У Дніпровському районі протягом двох годин вночі починаючи з другої години ночі було пошкоджено вогнем 5 автомобілів, і 5 автомобілів було повністю знищено.

Причини пожеж ще з'ясовують фахівці держтехногенбезпеки, втім ні в кого вже немає сумнівів, що нищили машини ті самі палії, котрі йшли дворами від одного будинку до іншого.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Усі три випадки сталися за одну ніч, на сусідніх вулицях, тож наймовірніше загорілися автомобілі не без сторонньої допомоги.

Шукатимуть зловмисників правоохоронці. І спіймати їх буде не просто. Адже свідків нічних підпалів немає.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.