Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мати хлопчика, якого покалічив трамвай в Одесі, просить допомоги

26 листопада 2013, 23:00
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 листопада 23:00

Родину зніс трамвай. Трирічному хлопчикові відрізало ніжки, його батько - в комі. Трагедія сталася в Одесі. Сім'я чекала автобуса на вузькій смузі між рейками та дорогою, аж раптом ззаду наїхав вагон.

Лихо сталося, коли батьки разом з трирічним Максимком, хворим на ДЦП, поверталися додому. Усі виглядали маршрутку на вузенькому тротуарі між проїжджою частиною й колією і не завважили, що їде трамвай. Далі був удар.

Вікторія Горбунова, мати постраждалої дитини:

- Я очнулась, может через минуту. Куча народа, вылетел водитель. У меня ребенок со мной рядом. Перезанные ноги полностью ниже колена. Он получил травматический шок. В этот момент даже не потерял сознания. То есть он за всем этим наблюдал.

Чоловіка Вікторія не побачила. Лише за кілька хвилин його з розтрощеною головою, витягли з-під коліс трамвая.

Лілія Чорна, співробітниця УДАІ в Одеській області:

- Мужчина получил открытую ЧМТ, перелом черепа, множественные травмы тела.

Тридцятирічний Вадим зараз у реанімації в комі. Його трирічний син також між життям і смертю. Врятувати ніжки хлопчикові, який лише півроку тому повноцінно почав ходити, не вдалося.

Володимир Босенко, завідувач відділу анестезіології Одеської обласної дитячої лікарні:

- Сейчас состояние его остается очень тяжелым, но стабильным. Гемодинамику удалось стабилизировать, давление хорошее, удалось снять его с искусственной вентиляции легких. Есть элементы сознания.

Як могли не почути трамвая - мати досі не розуміє. Міліціянти ж стверджують - пішоходи стояли в забороненому місці. Мешканці ж району кажуть: раніше тут була автобусна зупинка, котру після реконструкції перенесли аж на кілометр. Проте світлофор лишився, й люди, як і раніше, перетинають дорогу і чекають на транспорт.

Олександр Кушныр, друг родини постраждалих:

- Там стоять нельзя, практически. Хотя там утром, посмотрели бы вы, утром, 7.50 - толпы какие стоят детей, там, на этом месте, и ждут тоже автобуса до школы.

Винуватця ДТП тепер має визначити слідство. Тоді як Вікторію Горбунову турбує одне - чи виживуть її чоловік і дитина. Один день лікування хлопчика коштує родині понад півтори тисячі гривень. Тож мати звертається до всіх, хто може допомогти.

Вікторія Горбунова, мати постраждалої дитини:

- Я прошу неравнодушных людей о помощи. Мы в шоке. И не могли подумать, что с нами такое может случится.

Телефон матері - 066-521-11-85 (Вікторія)

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.