Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Харкові чоловік вбив та закопав дружину і три тижні приймав участь в пошуках

28 листопада 2013, 21:55
Дата ефіру/події: Четвер, 28 листопада 21:55

Жахіття - в Харкові. Чоловік через ревнощі забив до смерті дружину й закопав її у хащах за подвір'ям. Дітям сказав, що мама не повернулася з роботи. Далі про зникнення коханої повідомив правоохоронців. 20 днів разом з рідними, сусідами й міліцією душогуб розшукував жінку. Був упевнений, що не знайдуть, але помилився.

- Я только живой ее ждала. Только живую. Вот, она придет. Может, с памятью что-то. Он бил ее - может, что-то с памятью.

Три тижні, поки тривали пошуки, мати все сподівалась. Аж поки в хащах буквально поряд з подвір'ям не знайшли мертве тіло доньки. Труп відрив пес.

Ольга Певко, сусідка загиблої:

- Здесь нас всех трусило. Очень было тяжело. Все мы переживали, искали все, всем поселком. Шли по лесу, искали. Всех соседей собрали, шеренгой шли.

Експертиза з'ясувала: 30-річну жінку забили до смерті. Першим і єдиним підозрюваним став чоловік. Тепер у скоєному він зізнався мало не одразу. Хоча три тижні від зникнення дружини майстерно вдавав збентеженого. 

Микола Кривоший, батько загиблої:

- Приходил, здоровается, тянет руку. Я, правда, как чувствовал: я тебе руки не подам. Приходил ко мне домой… Как можно прийти, смотреть мне в глаза? С такой циничностью. Как вроде… Я перед этим с ним переговорил, говорю: Коль, твоя вина есть? Пап, я ни в чем не виноват! Я не знаю, где она!

Батьки загиблої ніяк не оговтаються - не ймуть віри, що доньки немає. Мати тримається тільки заради внучок, двох дітей Олени - дівчаток семи і дванадцяти років.

- Детей я не отдам никому. Дети мои будут.

Що в сім'ї в Олени не все гаразд, рідні знали. Та донька просила не втручатися. Тепер батько шкодує, що послухався. 

Микола Кривоший, батько загиблої:

- Она прибежала ко мне в 7 утра. При детях избил, при детях изнасиловал. Она прибежала ко мне. Я быстренько сыну говорю: садись за руль, поехали в милицию, написали заявление. Сразу заявление на развод, на все остальное она понаписывала.

Дізнавшись, що дружина подала на розлучення, чоловік наче сказився. 

Микола Кривоший, батько загиблої:

- Все время смс-ки, она ж нам рассказывала: Я тебя убью, я тебя это самое, ты никому не достанешься. Ты будешь только моей. Я тебя кислотой оболью. Ну, и постоянно при этом избивал.

Зникла Олена напередодні судового засідання, на якому шлюб мали визнати розірваним. Пізно ввечері, коли жінка поверталася додому, її й перестрів чоловік. 

Ігор Сенчук, заступник керівника ГУ МВС у Харківській області:

- Нанес ряд телесных повреждений. В ночное время суток, когда дети отдыхали, а она возвращалась от своей матери. После чего труп вынес за дом и закопал в парке. Кроме того, взял еще литровую банку, наполнил ее бензином и подпалил.

Батько загиблої каже: все одно до останнього не вірив, що так познущався із його доньки зять.

Микола Кривоший, батько загиблої:

- До последнего дня. Пока не было воспроизведения. Когда я увидел, как он начал рассказывать, как он убивал, как тянул это чучело на место преступления - у меня уже крышу сорвало.

Бабуся й дідусь так і не наважилися розповісти про трагічну загибель матері молодшій онуці. Семирічній Діані сказали, що ненька з татом у від'їзді.

Таміла Кривоший, мати загиблої:

- Старшая тяжело, конечно, восприняла. Она просто говорит: можно я на суд пойду? Я говорю: Катюша, зачем? Я хочу у него спросить, зачем он это сделал. Она хочет в глаза посмотреть папе. Потому что это такое… неописуемо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.