Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві судять афериста

3 грудня 2013, 23:10
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 грудня 23:10

Позичив гроші, а віддавати не поспішає. У Деснянському суді Києва на лаві підсудних опинився 26-річний аферист. Жертвами молодика ставали його знайомі. Загалом продовж року шахрай привласнив приблизно 80 тисяч доларів.

Коли Дмитро давав гроші наборг приятелеві - навіть гадки не мав, що забирати доведеться через суд. І досі не йме віри, що його ошукав давній знайомий.

Дмитро, постраждалий:

- Это был мой товарищ, мы дружили долгое время, общались, были вхожи в семьи друг друга. Когда коснулся вопрос отдачи денег, человек перестал брать трубку, отвечать на звонки и полностью все. С того момента я понял, что деньги он мне возвращать не собирается, и начал искать возможных пострадавших людей от его действий, потому что я понял, что это мошенник.

Згодом від спільних знайомих почув аналогічні розповіді про задавнені борги. І винен був гроші той самий чоловік.

Олексій, постраждалий:

- Телефоны были отключены, на связь не выходил, даже при том, что подъезжал к нему домой и пытался дозвониться - выходила или мама, или какие-то посторонние люди, говорили, что его нету, что вы от нас хотите, отстаньте. Человек ходит себе, как ни в чем не бывало, больше 100 тысяч мошенническим образом завладел у людей деньгами.

Обдурив киянин і Наталю. Пообіцяв допомогти її чоловікові, якого підозрювали у скоєнні злочину. Мовляв, за грошову винагороду владнає всі проблеми. Та то були лише слова.  Зараз "клієнт" у тюрмі, а його жінка виплачує кредит, який взяла, щоб розрахуватися з так званим помічником.

Наталія, постраждала:

- Вообще я  в шоке. Я с этим ложусь, уже второй год пошел. Я с этим просыпаюсь, мне так, вот честно говорю, мне так обидно за это все. Я не знаю. Мне перед детьми стыдно, что такая вот ситуация вообще со мной произошла.

Простуємо до будинку, де мешкає аферист. Його мати переконує - її син такого накоїти не міг.

- Вы отрицаете эти все факты?

- Конечно!

- То есть это люди сами придумали?

- Конечно, придумали, поговорим после суда. Потому что это все обман. Это люди хотят заработать денег вот таким путем.

Сам підозрюваний у шахрайствах від коментарів відмовляється. Ховається за спиною адвоката.

- Чому так сталося?

- Що ти знімаєш?

- Та знімайте скільки хочете! Знімайте небо голубе, знімайте.

У прокуратурі запевняють - зібраних доказів досить, щоб довести вину молодика.

Вадим Ляцевич, заступник прокурора Деснянського району м. Києва:

- Обвинувачується за статтею 190 частиною 3 ККУ - шахрайство, вчинене неодноразово, 8 епізодів злочинної діяльності щодо 8 осіб. У тому числі щодо декількох осіб продовжувані злочини, коли у осіб отримувались кошти під приводами позики та іншими приводами по декілька разів.

Долю підозрюваного вирішуватиме суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.