Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному школярі били вікна з пневматики

3 грудня 2013, 23:21
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 грудня 23:21

Стрілянина в Рівному. Спочатку по маршрутках з пасажирами. Потім - по вікнах у школі. У бешкеті правоохоронці підозрюють десятикласників. Щоправда, де підлітки взяли пневматичного пістолета, поки невідомо.

Директорка дев'ятнадцятої школи розповідає: того вечора в одній із кімнат відбувалися збори. Батьки другокласників спілкувалися з учителем, аж раптом почули тріск.

Інна Верхова, директор навчально-виховного комплексу №19 м. Рівного:

- Коли придивились, то побачили, що ззовні вікно пошкоджено. Під час цього інциденту ніхто не постраждав.

Наступного дня невідомі бешкетники обстріляли дві маршрутки. В одній куля пробила лобове скло, в іншій - бокове, біля водія. Щоб знайти нападників, міліціянти опитували школярів, мешканців прилеглих будинків.

Надія  Юрчук, помічник керівника Рівненського МВ міліції:

- На даний момент відкрито три кримінальні провадження - одне з них - це хуліганство, бо ще не доказано про те, що дійсно особи стріляли з пневматичної зброї. І два з них - це стаття 194 частина 1 - це навмисне пошкодження майна.

Усі напади, вважають у міліції, скоїли троє десятикласників зі школи. У них вже вилучили пістолета. Та самих поки що не допитали - чекають дозволу батьків. Тим часом рівняни на налякані сваволею підлітків. Адже випадки такого застосування пневматичної зброї непоодинокі.

Анатолій Полюхович, мешканець м. Рівного:

- Батьки виноваті. Деякі батьки мають статки. Коли було, що мою дочку встрілив. А якби в око встрілив? Але мати сказала: віддавайте мені подарка, бо це йому подарили.

Раїса Крищук, мешканка м. Рівного:

- Діти є діти. Вони до всього цікаві, вони все хочуть побачити, все хочуть попробувати, так що це шкоду може принести будь-кому.

Двом підозрюваним по 15 років, третьому - 16. У школі кажуть: з учнями вже провели виховну бесіду. А відшкодовувати завдані збитки доведеться їхнім батькам.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.