Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Бандитські розборки в Одесі

4 грудня 2013, 23:06
Дата ефіру/події: Середа, 4 грудня 23:06

Смертельне поранення під час вуличної сутички дістав 46-річний одесит. Чоловікові перерізали стегнову артерію. Поки він стікав кров'ю, нападники поїхали з місця злочину.

Постріли та крики перелякані мешканці кількох будинків на Адміральському проспекті почули приблизно о десятій вечора.

Свідок:

- Услышала выстрелы. Первый раз 4 раза стреляли. Потом через секунды три-четыре - три выстрела. Всего семь насчитала.

Удосвіта люди побачили на подвір'ї калюжі крові. Перша версія - з'ясовували стосунки місцеві роми.

Тетяна, мешканка м. Одеси:

- Цыгане, которые живут у нас в подвале. Здесь у них пять машин приезжает. На пяти Жигулях разного цвета и вон Волга стоит ихняя. Здесь уже в течение недели у них какие-то разборки. Каждый вечер были какие-то разборки, шум и драки. Но вчера так и думала, что стреляли. Но не поняла, кто.

Проте потім пані Тетяна пригадала: одразу після стрілянини з двору виїжджала темна машина з вимкненими фарами. Саме нею тікали вбивці. Міліція стверджує - злочинців було двоє. Напали на двох друзів - 46 та 36 років.

Володимир Шаблієнко, керівник відділу ГУ МВС України в Одеській області:

- К ним подъехала машина - Мерседес темного цвета. Вышли два неизвестных. Последовали вопрос-ответ и началась потасовка. В последствиии эти двое неизвестных использовали нож и травматический пистолет.

Старшому приятелеві перерізали стегнову артерію. Чоловік помер у реанімації. У його друга кульове поранення грудей та ножове - передпліччя. Міліція вже має прикмети нападників і з'ясовує, хто вони. Щодо мотивів злочину - поки нічого не відомо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.