Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Євромайдані чоловік помер від хронічної хвороби легенів

6 грудня 2013, 23:42
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 грудня 23:42

Смерть над Євромайданом. Вранці мітинґарів налякала новина про чоловіка, якого знайшли в калюжі крові неподалік монумента Незалежності.

Павло Прядко, кореспондент:

- Чоловіка ще живого знайшли близько п'ятої години ранку, та медики, що приїхали за викликом, лише констатували його смерть.

Помер просто на цих сходинках навпроти головного входу до готелю "Україна". Мітинґарі, що чергують на Майдані Незалежності, побачили, що чоловікові стало зле й він упав на землю. Олександр один із перших кинувся на допомогу.

Олександр, свідок:

- Присев возле него, я увидел, что изо рта идет кровь, венозная, со згустками, пузырьками. Когда я очищал рот потерпевшего от сгустков крови, нащупал язык, он был сокращен, а когда я удалил кровь, то пошло сильное горловое кровотечение и температура тела, лица, шеи, рук начала падать.

Олександр, свідок:

- У него был легкий пульс еще, но видно, что человек был в коме, пытались его холодной водой отмыть, привести в чувство, продолжала идти пена со рта и было понятно, что где-то с легкими что-то не так!

Серед мітинґарів одразу поповзли чутки, що чоловіка позбавили життя. Нібито на місці трагедії хтось бачив підозрілих молодиків в автівці. Та правоохоронці версію навмисного вбивства відкинули. На тілі не знайшли жодних тілесних ушкоджень.

Ольга Білик, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Після проведення експертиз з'ясувалося, що в загиблого була вікдкрита форма туберкульозу й смерть настала саме в результаті цього.

Міліціянти кажуть: 51-річний чоловік приїхав до Києва зі Львівщини, вже відомо, раніше мав проблеми із законом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.