Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці екс-депутат стріляв у міліцію

7 грудня 2013, 00:03
Дата ефіру/події: Субота, 7 грудня 00:03

Екс-депутат зі зброєю. Стрілянину в Києві на Теремках влаштував п'яний як чіп чоловік. Він випустив у двері своєї квартири, за якою стояли правоохоронці, кілька десятків куль. Одного з міліціянтів поранив.

Пізно ввечері з будинку на вулиці Касіяна вискочила знервована жінка. Вона підбігла до найближчої патрульної машини й поскаржилася, що її чоловік поводиться неадекватно. Двоє правоохоронців рушили до квартири на сьомому поверсі, щоб вгамувати бешкетника.

Євген Гуцуляк, заступник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Працівники міліції, піднявшись до квартири підозрюваної особи, піднялись, запропонували пройти з ними, послідували постріли, внаслідок чого був поранений в руку працівник міліції, зараз він з пораненнями в лікарні.

Зрешетивши двері, господар почав стріляти з балкона.  

- Я слышала вот два раза, конкретно так, резких два удара, как будто такие глухие удары.

- Слышали, что-то бахало в подъезде, потом консьерж предупредила, чтоб из квартиры не выходить. 

Після двох годин вмовлянь скласти зброю чоловік заспокоївся і скинув з балкона автомата Калашникова, пістолета Макарова та гвинтівку часів другої світової війни.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Все, що нагадує нині про вечірню стрілянину, це кілька десятків отворів від куль у дверях. У квартирі нині знаходиться жінка, утім вона розповідати про обставини вчорашнього інциденту не бажає.   

- Я не буду нічого давати.

- Вибачте, а ви дружина?

- Н, просто тут знаходжуся, тому що треба двері міняти.

Мешканці будинку кажуть: зрозуміли, що коїться лихе, коли побачили з балконів, як правоохоронці перекрили вулицю. До під'їзду примчала швидка. Люди подейкують: розпочав стрілянину 44-річний колишній депутат Васильківської районної ради. Нині він ніде не працює. Правоохоронці ж кажуть, звідки в колишнього обранця зброя - невідомо. Нині це з'ясовують.

Ольга Білик, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Слідчим відділом Голосіївського райуправління розпочаті кримінальні провадження за статтею 296 - тобто хуліганство, та статтею 348 - тобто замах на представника правоохоронних органів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.