Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві рідні та міліція розшукують зниклу жінку

14 грудня 2013, 00:11
Дата ефіру/події: Субота, 14 грудня 00:11

Зникла безвісти в середмісті столиці. Родичі та близькі розшукують тридцятидворічну Дарину Фардеєву. Жінка після зустрічі з колегою сіла до своєї автівки й поїхала у справах. Та до офісу або додому вже не повернулася.

Успішна бізнесвумен. Завжди життєрадісна та в доброму гуморі - так родичі кажуть про тридцятидворічну Дарину Фардеєву. Востаннє жінку бачили три дні тому. Вона спілкувалася з підприємцем-партнером у столичному ресторані.

Ельдар Фардеєв, брат зниклої:

- Встретилась там со своим партнером, они пообщались там сорок минут - это то, что зафиксировали, и ушли оттуда. Она поехала потом на Мечникова, Горького и Владимирскую. И на Владимирской 68 связь пропала.

Родичі кажуть: жінка кермувал власним БМВ й не мала наміру їхати з Києва. Та безслідно зникла просто в центрі величезного міста.

Наталя Фардеєва, родичка зниклої:

- На сегодняшний день версий в нашей голове было миллион: и похищение, и все что угодно. Похититиь могли, вопрос зачем и почему? Информации такой, что мы похитили, дайте нам денег- у нас нет такой информации, нам никто не звонит и ничего не говорит.

Павло - друг і колега Дарини. Каже: того дня керівниця була в гарному настрої й обіцяла по закінченні всіх перемов повернутися до офісу, але так і не доїхала.

Павло Сич, друг зниклої:

- У меня такое предположение, что могли украсть машину, ей дали по голове и она потеряла память.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження. За страшною статтею - "Вбивство".

Наталя Стеценко, помічник керівника Печерського РУ міліції м. Києва:

- Розшукуються очевидці події, розшкуються ті, з ким спілкувалася дана громадянка у день зникнення або напередодні. Вони допитуються, збираються пояснення.

Родичі ж сподіваються - Дарина жива. І просять її швидше повертатися додому або якось дати про себе знати.

- Пожалуйста, найдись, все можно решить...

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.