Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі засудили школярок-садисток

18 грудня 2013, 00:05
Дата ефіру/події: Середа, 18 грудня 00:05

По три роки позбавлення волі з відбуванням терміну у виховному закладі. Такий вирок почули двоє маріупільських школярок, які в березні цьогоріч жорстоко познущалися з подруги. Усе фільмували телефоном. Третю дівчину, що теж катувала однокласницю, від кримінальної відповідальності врятував вік.

Це кадри страшних знущань маріупільських дев'ятикласниць з 15-річної Валерії. Вони ледь не повісили її на шарфі. Майже два роки вони вимагали у школярки гроші, а того березневого дня влаштували розправу. Мовляв, дівчина була поганої думки про них. Невдовзі відео тортур з'явилося в інтернеті. Директорку навчального закладу, яка знала про катування, звільнили, а підлітки опинилися на лаві підсудних. Через дев'ять місяців школярки зі сльозами на очах почули рішення суду.

- Призначити покарання згідно зі статтею 296 КК ч. 4 України у вигляді трьох років позбавлення волі у спеціальному виховному закладі.

Однаковий вирок для двох героїнь страшного відео. Саме вони на момент скоєння злочину вже досягли віку кримінальної відповідальності. А ось третю школярку, що мордувала однокласницю, врятував саме її вік. Покарання для неї - найм'якше.

- Примусові заходи виховного характеру у вигляді передачі неповнолітньої під наглід матері.

Максим Соклаков, старший прокурор прокуратури Іллічівського району м. Маріуполя:

- Це мінімальне покарання за вчинення такого діяння. Мінімальне покарання було прийняте з урахуванням пом'якшувальних обставин - це неповнолітній вік та щире каяття у вчиненні кримінального правопорушення.

Та засуджені ще мають шанс оскаржити вирок.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
найду этих мразей! убивать таких надо,несмотря на их возраст - их нельзя жалеть! ублюдины
Я как увидил этот садизм я заснуть нормально не мог.
будут сидеть токо потому что родители недовоспитали
Юра 18.12.2013, 11:05 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.