Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Елітний бордель з безготівковим розрахунком викрили у столиці

18 грудня 2013, 23:37
Дата ефіру/події: Середа, 18 грудня 23:37

Салон еротичного масажу просто в середмісті столиці. Правоохоронцям вдалося викрити п'ятнадцятикімнатний будинок розпусти з тридцятьма жрицями кохання.

Функціонував бордель у цьому елітному будинку на вулиці Круглоуніверситетській. Рік маскувався під вивіскою "Школа еротичного масажу". Приміщеннями для надання послуг слугували підвальний і перший поверх. Власницею бізнесу була тридцятисемирічна громадянка Білорусі. Адміністраторами зробила двох подружок-киянок.

Павло Прядко, кореспондент:

- За день до школи еротичного массажу навідувалося до п'ятдесяти заможних клієнтів, які приходили за оголошеннями в мережі. Година відпочинку обходилася їм від шестисот до двох тисяч гривень.

Жриць кохання господиня борделю знаходила також через соціальні мережі та відомі модельні агентства. Кожна з дівчат обслуговувала 5-6 клієнтів на день.

- Покажите, пожалуйста, где вы довели клиента до оргазма, тут где кровать?

- Там где простынь.

- Сколько вы тут работаете? Каждая отвечайте по очереди.

- Месяц. - Три. - Две недели.

- На каких условиях вы работаете с администрацией?

- 70/30.

Аби якість послуг була на найвищому рівні - сутенерка встановила в кожній з п'ятнадцяти кімнат камери спостереження. Розраховувалися з повіями переважно за допомоги кредиток. Денний виторг іноді сягав 280 тисяч гривень.

Андрій Небитов, керівник управління ГУ міліції в м. Києві:

- Організатори настільки знахабніли, що навіть приймали з клієнтів грошові кошти за послуги по безготівковому розрахунку, тільки с кредитних карток, з терміналу, який знаходився на місці надання сексуальних послуг.

Кияни ж про таке сусідство зі школою еротичного масажу чують чи не в перше від журналістів Свідка.

- Не знаю, честно говоря, ничего ровным счетом!

- Масажний кабінет був, чи масажний салон, але вивіски ніякої не було.

- Я не знала, откуда я знала, это массажный кабинет - было написано, я туда не ходила.

Зараз організаторка бізнесу під вартою. Двох її помічниць відпустили під особисті зобов'язання. Жінкам загрожує до семи років за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.