Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Кіровоградщині аферисти під виглядом медиків обкрадали старих

20 грудня 2013, 23:42
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 грудня 23:42

Наживалися на пенсіонерах. На Кіровоградщині двоє молодиків обкрадали стареньких. Шахраї називалися медиками, і демонстрували людям нібито безкоштовний диво-апарат для вимірювання артеріального тиску. Коли ж господарі приходили до тями, то в оселях не знаходили вже ні інструкторів, ні грошей.

Пенсіонерка Марія Іванівна зраділа, коли до неї в гості завітали двоє хлопців, які назвалися медичними працівниками. Вони пояснили, що принесли жінці подарунок - диво-апарат для вимірювання артеріального тиску.

Марія Іванівна, постраждала:

- Поставив мені на руку, сюда і сюда якісь дві такі пластінки на бєлих проводах, держав отак тут це все. Включив. Він як включив, я отак кинулася, от… Сильно больно стало. Серце. Наче в груді повно в мене зробилося. І начало зрєніє тєряться.

Після дивної процедури гості пояснили хазяйці, що треба дати документи й заплатити лише двісті гривень за оформлення апарата. І він належатиме їй.

Марія Іванівна, постраждала:

- Пішла на кухню, там в мене лежали гроші, шесть тисяч. Я відтіля вийняла двісті гривень, положила туди обратно остальні. І кода ложила, в мене захлопнула дверца… Вони, видно, почули ж, і вони так бистро це все зробили…

Виявилося, завітали не добрі медики. Коли жінка отямилася - ні шахраїв, ні шести тисяч вже не було. В такий спосіб спритники ошукали не лише Марію Іванівну, а й інших пенсіонерів.

Володимир Куценко, керівник Кіровоградського МВ міліції:

- Двоє невідомих осіб відвідували їхні адреси, представлялися працівниками медзакладів, вимірювали артеріальний тиск і при цьому скоювали крадіжку матеріальних цінностей. Суми викраденого складали до 20- 30 тисяч гривень.

Бізнес-колегам 25 і 19 років. Їх обох затримали. Тепер молодикам загрожує до п'яти років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.