Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині закатовану стареньку кинули в колодязь, а хату підпалили

23 грудня 2013, 23:34
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 грудня 23:34

Звіряче вбивство на Львівщині. Там у селі Черниляві невідомі позбавили життя стареньку жінку, вкинули її тіло в криницю, а хату підпалили. Труп нещасної виявили сусіди, коли прибігли гасити пожежу. Серед версій розглядають і злочин на сексуальному ґрунті.

Селяни зірвалися на ноги посеред ночі - палала оселя сімдестирічної Ганни Ядлось. Жінка мешкала з онуком-підлітком, який напередодні поїхав на похорон родича в іншу область.

Іван Дацко, сусід загиблої:

- Я став за п'ять друга була, став в туалет. Дивлюся - сусіда горить хата. Зара побіг кричати от до сусіда.

Чоловіки почали гасити будинок. Із відрами кинулися до криниці, яка розташована на подвір'ї. Та вода чомусь не набиралася - відро наче наштовхувалося на перешкоду.

- Той каже - та щось не набирається. Та скоро крути, дальше пхай. А той взяв і каже - та нє. Потім жінка прийшла з фонариком і посвітила, а там ноги стирчат.

У криниці догори дриґом лежала бабуся. Селяни негайно викликали міліцію. На тілі жінки правоохоронці виявили сліди ударів важким предметом. За попередніми висновками експертизи, господиня померла від катувань. До колодязя її вкинули вже мертву. Потім підпалили оселю. Правоохоронці розглядають три версії.

Юрій Моржин, заступник керівника Яворівського райвідділу міліції:

- Вчинення злочину з корисливою метою. Далі, вчинення злочину з мотивів особистих. А також вчинення злочину на сексуальному грунті.

Наталя Дюк, мешканка села Черниляви:

- Розібрали її догола, з хати голу витягли і викинули її в колодязь. Побита голова так була чимсь, так ніби обухом чи сокирою.

Люди в селі нажахані - поодинці бояться виходити надвір. Впевнені - діє якась особливо жорстока банда. Кілька тижнів тому п'ятеро невідомих пограбували дідуся. До нього теж вдерлися посеред ночі і забрали 5 тисяч гривень.

Іван Стасишин, сусід загиблої:

- Всі цілими ночами не сплять, бо не знають, що таке сталося. Всі закриваються, вечір приходе, світло щезає, на замки тепер всі закриваються.

Місцеві мешканці кажуть: баба Ганна жила бідно, великих грошей ніколи не мала. Та нещодавно продала корову. Про це могли знати зловмисники. У міліції ж поки що немає підозрюваних. Правоохоронці посилено патрулюють у селі, щоб хоч якось зменшити людську тривогу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.