Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті затримали гвалтівника дворічної дитини

24 грудня 2013, 23:39
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 грудня 23:39

Жах на Прикарпатті: нетверезий чоловік згвалтував дворічну дитину. Лихо сталося в селі Вільхівцях. Міліцію повідомив сільський голова, який і затримав збоченця. Дівчинка в тяжкому стані в лікарні.

Він прийшов до помешкання своїх сусідів. Батьків у будинку не було. Лише четверо дітей гралися в хаті. Чоловік вигнав трьох старших надвір, а з найменшою, дворічною зачинився в помешканні. Коли малі почули з хати плач і крик, подзвонили дорослим. Ті були далеко від домівки, тому зв'язалися з сільським головою, аби він перевірив, що коїться в оселі.

Ярослав Буряк, Вільхівецький сільський голова:

- Світла не було в хаті, бо лампочки, я так зрозумів, він повикручував, у нього були штани приспущені до колін і дівчинка стояла гола до половини на ліжку перед ним, і я побачив великі пятна крові на долоні і на простині.

Війт затримав збоченця. Потім викликали батьків, міліцію та швидку. Поки чекали, ґвалтівник попросився в туалет і спробував утекти. Проте, його впіймали. Від самосуду селян 39-річного нелюда врятували правоохоронці.

Олександр Вакуленко, перший заступник керівника УМВС в Івано-Франківській області:

- З місця пригоді вилучені речові докази, які свідчать про причетність особи, вилучені біологічні сліди, які свідчать про сам факт згвалтування, вилучені біологічні речовини, на ньому, на статевих органах, необхідні для того, щоби ми повноцінно провели розслідування всіх обставин.

Дитину терміново доправили до лікарні.

Тарас Мельник, заступник головного лікаря Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні: 

- Дитині два роки, діагноз при поступленні - розриви статевих губ. Проведене оперативне втручання під загальним знеболенням. Загальний стан дитини зараз середньої тяжкості, загрози життю немає, а про наслідки, особливо психологічні, говорити наразі рано.

Ґвалтівник тепер каже - нічого не пам'ятає, бо був нетверезий.

Затриманий:

- Я кажись нікого не виганяв, я помню, що послідній стакан випив і завалився спати...

Тим часом прокуратурою висунула затриманому підозри у зґвалтуванні дитини. За це йому загрожує позбавлення волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.