Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині аферистки обібрали стареньку

25 грудня 2013, 21:46
Дата ефіру/події: Середа, 25 грудня 21:46

Двоє шахрайок видурили у 76-річної пенсіонерки на Житомирщині всі заощадження, після скоєного зникли. Та тікали від правоохоронців недовго. Затримали аферисток на території Київської області. Були при них і бабусині гроші.

Антоніна Петрівна, постраждала:

- Це прийшла, щоб переписати пенсіонерів, і Янукович добавляє до пенсії 80 гривень. Беріть, пишіть, тому що це через комп'ютер буде йти. - А п'ятсот гривень у Вас є? - Є п'ятсот гривнів. А вона: - Дайте ми запишимо номер.  

Ось так розпочалася розмова Антоніни Петрівни з шахрайками. Жінки переконували бабусю - щоб підвищили їй пенсію, потрібно обов'язково скласти заяву. І обміняти п'ятисотгривневі банкноти, які з початку нового року вийдуть з обігу. Старенька вийняла зі схованки одну куп'юру. Коли на мить вийшла з кімнати - гості витягли всі заощадження господині й гайда надвір. Та на порозі наштовхнулися на сусідку пограбованої.

Алла Музика, сусідка постраждалої:

- Тільки я заходжу в двір, я застаю, як дві жінки вискакують з хати. В цей момент вискакує тітка і кричить: Алла, спасай, вони вкрали в мене шість тисяч грошей!

Жінка одразу зателефонувала сільському голові. Той у міліцію, і сам кинувся навперейми втікачкам. Проте наздогнати спритниць не зміг,  лише запам'ятав автівку злодійок. І вже за кілька годин одну з шахрайок схопили.

Михайло Старовойт, керівник Малинського МВ міліції:

- В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено автомобіль таксі, в якому прибули до місця наші підозрювані, який пояснив, що дані особи, залишивши автомобіль, зникли в лісі в невідомому напрямі. Нами було організовано пошукові заходи, в сусідньому районі Київської області одна із підозрюваних була затримана.

Згодом затримали і її подругу. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею "пограбування". За свої кримінальні походеньки жінкам загрожує до 6 років позбавлення волі. Крім того, їх перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території України.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.