Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині шукають зниклого чоловіка

27 грудня 2013, 22:51
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 грудня 22:51

38-річний чоловік зник на Рівненщині. Разом із односельцями він був у лісі, потім повідомив їх, що йде сам додому. Вже минув тиждень, а його місце перебування невідоме. Правоохоронці й родичі зниклого просять глядачів уважно подивитися наступний сюжет. Може, хтось таки зможе допомогти.

Григорій Ліскевич зник ще 18 грудня. Останніми чоловіка бачили земляки, з якими він подався збирати шишки. 

Віталій Дмищук, керівник Корецького РВ міліції:

- 18 грудня шестеро жителів села Щекічин поїхали за межі села в сторону лісу, аби нарвати соснових шишок з метою здачі їх ліснику. Один з жителів, а саме Григорій, на той час вже перебував в стані алкогольного сп'яніння, залишивши остальних п'ятьох своїх колеги, він мав намір піти додому, однак додому він не повернувся.

Чоловік мешкає сам, тож його відсутність хрещений батько помітив лише за кілька днів.

Петро Бровчук, хрещений батько зниклого:

- Світло не світиться вдома, але не придав ніякої уваги, потім помітив в четвер, що світло не світиться, знову не придав ніякої уваги. Потім в п'ятницю мені повідомили, що немає його.

Лише тоді селяни звернулися до міліції. І хоч часу було згаяно багато, правоохоронці розпочали пошуки. Разом з рятувальниками, мисливцями та місцевими мешканцями прочесали п'ятдесят гектарів лісу.

Володимир Ярмолюк, Щекічинський сільський голова:

- В суботу в годин 12 уже почали пошуки. Чоловік 70, може більше, односельчан. Так само працівники міліції. Всі оцю територію по цьому кущу, де вони могли бути, і побліжайшу територію в суботу всю дотемна обходили. В неділю знову повторились пошуки.

Григорій і раніше щезав, а потім не пам'ятав, що з ним сталося - приголомшують інформацією сусіди зниклого. І вірять, що чоловік повернеться, поки ж доглядають його господарство.

Антоніна Ліскевич, сусідка зниклого:

- В нього так часто щось йому заходить. Він не знає, куди він йде. При матері, при батькові він втрачав сознание, ходив…

Шукають чоловіка досі. Щодня до лісу їздять й односельці, котрі тоді були з Григорієм. Один з них каже - не розуміє дивної поведінки земляка, який вирішив повертатися додому сам, хоча вже сутеніло. 

Юрій Ліскевич, сусід зниклого:

- Ніхто не сварився, наприклад, я такого не чув, щоб хтось там сварився. Горілки з собою не брали - це факт.

Кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства в міліції розпочали, щоб з'ясувати всі обставини цієї події. Тим часом односельці зниклого вже зверталися по допомогу до ворожок. Прозорливиці запевнили: чоловік повернеться додому. Тож рідні Григорія не втрачають надії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.