Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Пожежа на Рівненщині унесла три життя

2 січня 2014, 21:53
Дата ефіру/події: Четвер, 2 січня 21:53

Трагедія напередодні Нового року. На Рівненщині під час пожежі загинула родина. 34-річний мешканець села Острожця згорів живцем, його батько зі своєю співмешканкою задихнувся чадним газом.  За припущеннями, лихо сталося через куріння в ліжку.

Дим у чотириквартирному будинку помітили сусіди. Викликали сільську пожежну команду.

Володимир Пархомей, т.в.о. керівника пожежної команди с. Острожець:

- Приступивши до пожежогасіння, вскрили квартиру, побачили займання в одному місці, приступили до тушіння. Потушили вогонь, обнатужили тіло згорівшої людини. Так як було велике задимлення, пройшли дальше в ті кімнати, побачили ще дві загиблих людини.

34-річний чоловік згорів живцем, а ось батько і його співмешканка задихнулися чадом. Родина жила мирно - жодних бійок чи сварок, розповідають місцеві. Втім, дуже охочими господарі оселі були до чарки.

Ганна, мешканка с. Острожця:

- Вони не обіжали, вони не скандалили, не крали. Те, що випивка, може…

Сусіди розповідають: спалахнуло в цій квартирі не вперше. Два роки тому зайнявся матрац, за рік - диван. Усе через те, що син полюбляв курити в ліжку. А за два дні до трагедії Петро розпалив у грубці й закрив заслінку. Міг вчадіти, та чоловіка випадково врятував сусід.

Віктор, мешканець с. Острожця:

- Я його збудив, він не прокидається, а потім зривається і тако кулаками: А, то ти, Віктор? - Да, кажу, що в тебе так димком пахне, але він не курив. 

Квартири інших мешканців будинку пожежники від вогню врятували. Усі обставини трагедії вивчають правоохоронці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.