Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Студентка імітувала викрадення заради грошей на гульки

4 січня 2014, 00:46
Дата ефіру/події: Субота, 4 січня 00:46

Новорічні пригоди 18-річної студентки. Щоб добре погуляти, дівчина вирішила  видурити грошей у батьків й вигадала цілу детективну історію. Буцімто її викрали невідомі й вимагають викупу.

Про зникнення доньки, яка навчається в Києві, правоохоронців повідомили батьки. Поки міліціянти шукали дівчину, на мобільний телефон матері надійшло повідомлення. У СМС ішлося, що їхню дитину викрали. За її життя зловмисники вимагали грошей. Невдовзі оперативники вирахували: студентку тримають у готелі на Волині.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Працівники місцевої міліції заблокували приміщення, створили групу затримання, затримали псевдопотерпілу, як потім виявилось, з нею були 2 хлопці, одному з них не було і 18 років.

У міліції псевдоневільниця зізналась: історію з викраденням вигадала сама. До злочину вдалася, щоб видурити грошей на розваги.

Юлія, псевдопостраждала:

- Я написала: вашу дочку викрали, перерахуйте на такий-то рахунок 2000 грн., або ви її більше ніколи не побачите.

Друзі дівчини переконують - про аферу подруги нічого не знали.

Затриманий:

- Відпочиваю на Волині. Спав в готелі, опинився в міліції.

Студентку разом із приятелями передали київським правоохоронцям. Крім імітованого викрадення, фігурантів провадження підозрюють у скоєнні пограбувань у столиці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.