Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Відомий боксер згвалтував одеситку в новорічну ніч

9 січня 2014, 23:50
Дата ефіру/події: Четвер, 9 січня 23:50

Двадцятидворічна одеситка звинувачує чемпіона з боксу у звірячому зґвалтуванні. Каже: стався злочин просто новорічної ночі. Першого січня дівчину з великою вагінальною кровотечею доправили до лікарні. Постраждала стверджує: під час святкової вечірки їй у шампанське підсипали наркотик, а прийшла до тями вже вранці - вся у крові.

У квартиру, де святкувало Новий Рік велике товариство, двадцятидворічну Христину запросив її друг-спортсмен. Приїхала з подругою о другій годині ночі. Розповідає: стан знайомого та його друзів одразу видався дивним.

Христина, постраждала:

- Он раза 2 или 3 спросил, употребляла ли я когда-нибудь наркотики, кокс. Я говорю: "Нет, я никогда не пробовала". Он: "Ну, значит, и не будешь. У нас есть, но ты не попробуешь".

Дівчина стверджує: випила лише два келихи шампанського. Та після одного з них закрутилося в голові, віднялася верхня частина тіла. Що було далі - не пам'ятає.

Христина, постраждала:

- Я очнулась. Уже было светло. Утро было. Я вся в крови была. Я видела, что у меня безумное кровотечение. Я осознавала, и не знала, что делать с этим. Я набрала такси. Сказала адрес, взяла сумку, и упала возле двери. У входа. Не могла открыть двери.

Як дісталася додому, досі не розуміє. Сестра розповідає: дівчина була боса, в чужому спортивному костюмі.

Владлена, сестра постраждалої:

- Кристина вышла из своей комнаты и упала в обморок. Просто лицом в пол. Мы ее стали поднимать, она начала зеленеть и просто обмякла.

Постраждалу терміново відвезли до лікарні швидкої допомоги.

Олексій Ситник, завідувач відділу інтенсивної терапії Одеської міської клінічної лікарні №1:

- Ей было проведено оперативное лечение, остановка кровотечения. И противошоковые мероприятия: переливание крови, кровезаменителей.

Вже 1 січня рідні дівчини подали заяву про зґвалтування. За кілька годин міліціянти знайшли всіх учасників вечірки. Приятель Христини, відомий в Україні спортсмен,  розповів: наркотиків подрузі не підсипав. А все, що сталося - було з обопільної згоди.

- Она сама разделась, она сняла штаны, я снял штаны. Все было обоюдно, если столько человек видели, как мы обнимались и целовались. Я не виноват, что у меня половой - вот такой. Это - не моя вина. Может она с кем-то спала, у кого был не такой. Даже могут врачи доказать, что у меня с половым.

Те саме чоловік розповів і в міліції.

Тетяна Хмельницька, керівник сектору зв'язків з громадськістю Одеського МУ міліції:

- Подозреваемое лицо установлено, но в настоящий момент не задержано, так как нет процессуальных оснований его задерживать. Назначен ряд экспертиз и по заключению этих экспертиз будет принято решение.

Проте експертиз, кажуть рідні й адвокат постраждалої, не роблять. Зразки крові й сечі Христини передали фахівцям лише 6 січня.

Андрій Чумак, адвокат постраждалої:

- Формально по данным, которые есть у следствия и у нас, не происходит их подтверждение, не допрошены были лица, которые участвовали в этих событиям. То есть фактически, как таковое досудебное следствие отсутствует.

Змусити слідчих активізувати роботу захисник планує через суд. А сама постраждала дівчина досі в шоці. Каже: їй дуже страшно, і пробачати свого кривдника не хоче.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.