Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Рецидивіст зарізав матір-одиначку

10 січня 2014, 00:42
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 січня 00:42

27-річна мати-одиначка стала жертвою відомого в Дружківці рецидивіста. Тіло нещасної знайшли за кілька сот метрів від її будинку. За версією слідства, спровокувала конфлікт сама жінка. Душогубець не стерпів образи, й порізав її.

Криваву розправу скоєно неподалік генделика. Чоловік, який був 4 рази засуджений і котрого боявся весь район, вигулював пса. З твариною зайшов до крамниці. Жінці таке сусідство не сподобалося, тож у закладі почалася звичайна сварка. Тоді власник собаки витяг ножа.

Двірничка:

- Он, засыпали мы песком. Много крови, я еще смотрела - у нее лицо порезанное было. Вот так на бюстгальтере она лежала… задратая вот так кофточка была, штаны спущенные.

Нападник так спотворив обличчя нещасної, що на похороні його довелося закрити.

Оксана Погрецька, подруга загиблої:

- Кристина была очень прекрасным человеком. Она прожила непростую жизнь. Ей хотелось учиться, хотелось создать семью. К сожалению, она не успела. Но она воспитывала маленького ребенка, для которого была настоящим ангелом. Потому что это был единственный смысл в её жизни.

В останню путь проводжали Христину й інші жертви підозрюваного. Торік рецидивіст порізав подругу Дениса Губарева.

Денис Губарев, мешканець м. Дружківки:

- Называют его Валера "Клешня". Он сидел на лавочке. Моя кума громко засмеялась, он на нее напал. Повалил, приставил нож к горлу, порезал подбородок.

- В милицию обращались?

- Обращались. Даже свидетелей не вызвали. Милиция это все замяла на ровном месте.

Люди переконані: якби рецидивіста "Клішню" тоді посадовили за ґрати, трагедії з Христиною не було б. Правоохоронці ж твердять - завжди робили все можливе, аби притягти чоловіка до відповідальності. Та затримали й зачинили ізоляторі розбишаку лише тепер.

Сергій Новиков, керівник Дружківського МВ міліції:

- В отношении него у нас зарегистрировано производство по статье 125 уголовного кодекса - это «Легкие телесные», но данная статья не предусматривает задержания. Поэтому он находился под подпиской. Он уезжал из Дружковки, прятался в России, недавно вернулся. Это я к тому, почему производство не окончено и не направлено в суд.

Нині ж правоохоронці запевняють: підозрюваного буде покарано. За навмисне вбивство йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Менты продажные

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.