Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині чоловік упав у глибокий колодязь

10 січня 2014, 22:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 січня 22:37

Упав у п'ятнадцятиметровий колодязь і вижив. На Луганщині врятували 25-річного чоловіка. Він звалився в занедбану глибоку криницю з водою, майже добу просидів усередині й не дістав тяжких ушкоджень.

Приблизно о восьмій вечора разом із друзями Олексій ішов до крамниці. Біля занедбаного обійстя трохи відстав від товариства - поговорити телефоном. Далі вирішив наздогнати друзів, навпростець - шлях через городи. Ступив кілька кроків у темряві, і - землі під ногами не стало. Впав у воду. Вже потім зрозумів, що звалився у криницю.

Олексій Безуханич, постраждалий:

- Просто самому нереально выбраться. Я пытался раз двадцять. Никак. Я уже собирался и вторую ночь ночевать там, соорудил из досок лежанку себе, но каждые 20 минут падал в воду, ибо плохо держался.

Боротьба за життя у 15-метровій криниці тривала майже добу. У чоловіка було два телефони - проте вони намокли й не працювали. Олексій постійно гукав на допомогу, дерся вгору стінами колодязя - та марно. Порятунок прийшов несподівано. Повз простували сусідські хлопці, які почули крики й кинулися на них. Спочатку самі намагалися витягти постраждалого. Утім, коли до поверхні вже було кілька сантиметрів, мотузка перервалась, і неборака вкотре полетів униз. Довелося викликати надзвичайників.

Андрій Толмачов, керівник Лутугинської рятувальної частини:

- Это нереально самому было остуда выбраться. У него надежда была только на то, что его вовремя обнаружат. Это уникальный случай, что человек на такой глубине смог выжить и мы ему смогли помочь.

Про диво кажуть і медики. Вони взяли Олексія з рук рятувальників і одразу доправили в лікарню. Там його оглянули і не знайшли жодних тяжких травм.

Наталя Вдов'як, завідувачка терапевтичного відділу Лутугинської лікарні:

- Очень уникально то, что при полете на глубину 15 метров, у него нету ни единого перелома. На данный момент состояние средней тяжести. Больной будет находиться под наблюдением до полного выздоровления.

Небезпечну криницю рятувальники обклали гілками дерев. Місцеві чиновники обіцяють її закрити. Та лише тоді, коли знайдуть на це кошти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.