Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Харківський форум Євромайданів супроводжувався сутичками

14 січня 2014, 00:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 січня 00:25

Димові шашки й сутички. Вихідними в Харкові не минулося без заворушень. Всі вони пов'язані з проведенням у місті акцій на підтримку Євромайдану та влади.

У масових заходах у Харкові взяли участь 20 тисяч людей. Це підрахунки міліції. Були й заворушення. Одне з них учинилося під стінами Свято-Дмитрівської церкви. На цих кадрах численний натовп молодиків штурмує храм, де відбувається з'їзд євромайданівців.

Микола Голуб, заступник керівника ГУ МВС України у Харківській області:

- Работники милиции, которые несли службу в непосредственной близости от данного  здания, оперативно выдвинулись на место конфликтной ситуации. В результате их оперативных действий было задержано 18 человек, которые принимали непосредственное участие в конфликте. 

В неділю ж євромайданівці зібралися в центрі Харкова. Поряд відбувався численний провладний мітинґ. Без конфліктів не минулося.

Чоловіка, який кинув у натовп димову шашку, затримали. Юрба вимагала, щоб він показав обличчя. Та бешкетника вивів Беркут. Ще кільком розбишакам вдалося втекти.

Дмитро Литвиненко, постраждалий:

- Побачив, як людина уронила величезний ніж. Отаких от розмірів. На газон. До нього підійшов міліціонер. Міліціонер допоміг йому підняти ніж і положити в кишеню. Людина з ножем почала бігти по Пушкінській в тому напрямку. Я почав її переслідувати. Коли я її переслідував, на мене накинулось близько 3 людей і побили.

Микола Голуб, заступник керівника ГУ МВС України у Харківській області:

- В отношении той информации, которая была выставлена в сети интернет, о том, что якобы работники милиции, принимавшие участие в охране общественного порядка во время проведения этих мероприятий, должным образом не отреагировали на те нарушения общественного порядка, которые там происходили, в настоящее время эта информация зарегистрирована в журнале единого учета Киевского райотдела милиции. А также по данному факту проводится служебная проверка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.