Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Стаханові чоловік спалив собаку, який кусав людей

16 січня 2014, 12:40
Дата ефіру/події: Четвер, 16 січня 12:40

Спалив живцем. На Луганщині 28-річний чоловік жорстоко вбив двірного пса після того, як собака покусав дитину. Пригода сталася в місті Стаханові. На місце жахливого знищення тварини прибули  ветеринари й міліція. Перші констатували смерть чотирилапого, другі розпочали кримінальне провадження.

Чоловік підійшов до собачої будки приблизно о п'ятій вечора. З пляшки всередину хлюпнув бензину й підніс сірника. На виття пса прибігли сусіди.

Тетяна Ковальова, свідок:

- Я первая подбежала. Будка горела снутри. Собака была там. Как она могла не пищать?

За мить підняли конуру, там лежав обгорілий Малиш. Він був вже неживий.

Зінаїда Антонова, свідок:

- Я подошла - пламя вот такое над будкой. И я подошла: Малыш! Малыш! Малыш! И он вот такой издал звук, и сдохла собачка.

Тепер палій - 28-річний Олександр - виправдовується. Чоловік каже: перед цим пес покусав його чотирирічну дитину. Малого дружина вела до садочка, раптом чотирилапий вхопив хлопчика за взуття, а потім почав гризти. Коли ж батько повернувся додому й побачив пораненого сина - не витримали нерви, взяв пляшку з бензином і пішов до буди.

Олександр Татаров, мешканець м. Стаханова:

- Вот мои соседи, которых кусали не единожды. Нас никто не слышит, наших претензий - ноль. Две собачатницы портят жизнь жителям вот этих двух райнов. Вот видите - кричат: урод, быдло.

Олександр каже, що не бажав псові зла. Лише хотів спалити будку - чотирилапого ж просто не помітив. Слідчі, які працювали на місці, все зафіксували й розпочали кримінальне провадження за фактом жорсткого поводження з тваринами.

Ольга Барабаш, слідчий Стаханівського МВ міліції:

- Если будет доказана вина, что он причастен к данному правонарушению, предусмотрен штраф до 50 необлагаемых налогом зарплат либо содержание под стражей.

Тим часом заяви в міліцію віднесли й інші покусані собаками мешканці Стаханова. А на самому подвір'ї, де стався інцидент, точиться справжня війна. Одні - за собак, інші проти. Ледь не лава на лаву. А ось місцева влада від питання самоусунулася - на залагодження проблеми безпритульних собак не дає жодної копійки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Малыш сидел в будке. Этот урод плеснул в будку бензин,поджег и перевернул. Надеюсь, Татаровская смерть будет такой же мучительной, как у несчастного Малыша.
София 02.08.2014, 23:12 ответить
Малыш- символ жестокости, лжи и равнодушия в Украине, символ сожженных в Одессе и гибели людей а юго-востоке. По фото Татарова видно, что любитель квасить. Был пьяный,злой после работы, вот и сорвал зло на Малыше. Потом выкручивается, врет. Будку хотел спалить, собаку не заметил, бабушку защищал от огня, у сына сапог собака сняла при матери, играла с ним, сын босиком домой пришел... Люди, ну есть у вас логика, как вы этому верите? Сейчас идет война- Татарова уже уничтожили?
Малика 02.08.2014, 23:07 ответить
Комментарий удален
СМИ сделали сенсацию,семье угрожают. Задумайтесь люди, какие могут быть последствия у ребенка,а так же у их родителей. А эти защитники собак пусть держат собак у себя дома и несут за них ответственность, а не разводят во дворах стаи, что даже пройти не возможно!
Загляните к этой мрази
Татаров Александр, 28 лет, проживающий по адресу: г. Стаханов, ул.60 лет Октября, д.4, кв.12 и работающий зам.начальника ж.д. станции Алмазная

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.