Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігові викрили бордель

16 січня 2014, 21:34
Дата ефіру/події: Четвер, 16 січня 21:34

У Чернігові затримали звідницю, що створила справжній цех із надання сексуальних послуг населенню. Добре налагоджений бізнес юної бандерші квітнув би й досі, якби не одна пікантна обставина.

- А вас как зовут?

- Марина. А позвонить можно?

- Нельзя. Вообще-то можно, сейчас нельзя.

Ще кілька хвилин тому ці дівчата мліли у пристрасних обіймах, а тепер підписують протоколи. Розбурхав кубельце нічних метеликів одягнений по-модному оперативник. Під виглядом хтивого ловеласа він завітав на червоний вогник просто в центрі Чернігова.

- Мне очень нужны были деньги и я решила заняться. Просто как бы их добыть.

А це тутешня звідня. З переляку юна бандерша заперлася у ванній кімнаті, коли ж вийшла із схованки - виявилася неабиякою бізес-вумен.

Підозрювана:

- Сделала объявление в интернете. Просто искала клиентов. Девочки прекрасно знали. Шли на это зная, чем они будут заниматься. Я забирала себе половину и девчонки на это были согласны, их такая цена устраивала.

Антон Милосердов, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Це непрацююча особа, яка проживала з матірю та сестрою. Їй 23 роки. Вона ні від кого таємницею не робила свою діяльність. Клієнти під'їжали під її дім, куди вона водила повій. Клієнти їх оглядували, вибирали, хто їм до вподоби, і вивозили.

З кадровим питанням у звідниці проблем не було, та й численних клієнтів ціна у 800 гривень за ніч кохання не лякала. Все було б добре, якби не одне але. Одна з повій виявилася носієм тяжкого венеричного захворювання.

Антон Милосердов, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Оперативно-розшуковим шляхом було встановлено біля 10 клієнтів по даним послугам. Частина з них після отримання сексуальних послуг звернулись до лікарні з приводу венеричних хвороб. Порушено три кримінальних провадження за ст.302 КК України.

Постраждалі споживачі сексуальних послуг тепер кусають лікті і лікують свої причинні місця. А їхня постачальниця готується до суду. За звідництво їй світить п'ять років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.