Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ялті затримали педофіла

16 січня 2014, 22:26
Дата ефіру/події: Четвер, 16 січня 22:26

Ялтинські правоохоронці затримали чоловіка, який розбещував неповнолітніх, а свої розваги фільмував. Педофіл так залякав дітлахів, що вони навіть не зізналися батькам у тому, що з ними сталося. Викрили розпусника за допомоги небайдужих громадян.

Чоловіка, який розбещував неповнолітніх, а свої розваги фільмував, затримали ялтинські правоохоронці. Вирахували розпусника за допомоги небайдужих. На слід збоченця вийшли тоді, коли до міліції зателефонували й розповіли - в будинку, де триває ремонт, вечорами чути дитячі голоси. Тоді й з'ясували: там гніздо гріховоди.

Олександр Осовський, керівник Ливадійського відділу Ялтинського МУ міліції:

- Некий гражданин по имени Геннадий приводит туда несовершеннолетних детей, с которыми занимается в оральной форме сексуальными, как он называет, играми.

Постраждалі хлопчик і дівчинка розповіли міліціянтам, що з ними робив збоченець. Крім того, в нього вилучили телефона з відео, що підтвержує слова малих. Педофіл вигадував непристойні сценарії для своїх фільмів за участі неповнолітніх. А знайомився з ними зловмисник на вулицях.

Мати постраждалого хлопчика:

- Он на Набережную приходил и там подыскивал детей, которые гуляли без сопровождения родителей. Предложил им деньги, сначала просто с ними общался, потом, в общем, предлагал им деньги за это и снимал на мобильный телефон.

Педофілом виявився 42-річний ялтинець, що має сім'ю і двох дітей. Чоловіка неодноразово засуджували, зокрема й за зґвалтування. За ґратами він відбув більше 20 років життя. Свою вину затриманий заперечує. Правоохоронцям пояснює, що все відбувалося за взаємної згоди і навіть на прохання малих.

- Вы знаете, за что вас задержали?

- За клевету!

- Почему? Что вы с детьми делали, это правда?

- Нет!

Нині рецидивістові загрожує до восьми років ув'язнення. Міліціянти припускають, що насправді він скривдив значно більше підлітків. Тепер постраждалих шукають.

Олександр Осовський, керівник Ливадійського відділу Ялтинського МУ міліції:

- Нашли еще одну девочку, ей 17 лет. Он ее заставлял употреблять наркотические препараты, реально на иглу ее присадил. 

З постраждалими дітлахами працюють медики і психологи. У малих попереду - тривала реабілітація.

Мати постраждалої дівчинки:

- Ой, я вообще не знаю, слов вообще нет! Не укладывается вообще такое в голове. Ребенок изменился, конечно, вообще неузнаваемый стал! И морально, заметила, и физически. Страшно!

Правоохоронці звертаються до всіх, хто постраждав від дій педофіла, повідомити в міліцію.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.