Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 2 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столичному салоні краси спотворили тележурналістку

23 січня 2014, 23:58
Дата ефіру/події: Четвер, 23 січня 23:58

Обережно, салони краси! Телевізійній журналістці спотворила обличя столичний косметолог. Ірина Матвієнко пішла на звичайне чищення  і дістала інфекцію, яку досі не можуть вилікувати. Працівниця салону своєї вини не визнає.

Ось такою красунею журналістка програми "Агенти впливу" була ще три місяці тому. Нині Ірина скитається лікарняними кабінетами. Усе лихо - від салону краси, що розташований у самісінькому центрі столиці. В ньому косметолог робила пацієнтці комплекс процедур із догляду за обличчям. 

Ірина Матвієнко, постраждала:

- В мене було три-чотири таких висипання на лобі, підшкірних прищика. Я до неї прийшла й запитала: Саша, ти впевнена, що можна робити масаж, якщо є ці висипання. Вона каже - звичайно, можна. Вона мені їх подавила і маслом кокосовим зробила масаж.

Через три дні Ірина змінилася до невпізнання. Попри це, косметолог продовжувала процедури, зокрема, теплі маски.

Ігор Колодченко, президент Української Медичної Лазерної Асоціації:

- Совершенно однозначно, что, конечно, если была гнойная инфекция, никаких массажей, тем более маслом, делать нельзя. Согревающая маска усиливает кровоток, открывает поры, по которым инфекция совершенно в состоянии проникать внутрь кожи. Это однозначно неправильно, это некорректно.

Нині постраждала від рук косметологів намагається притягти винних до відповідальності. Аби зрозуміти, що відбувається з обличчям, Ірина витратила понад 15 тисяч гривень лише на аналізи, а попереду тривале лікування. Та компенсовувати збитки працівниця салону краси наміру не має.

Ірина Матвієнко, постраждала:

- Вона зі мною зустрілася зі своїм чоловіком. Вони отак от сіли і кажуть: а ти попробуй докажи, що це я тобі зробила. Я скажу, що ти потворою все життя була.

Поява в салоні краси знімальної групи НТН лише дратує косметолога.

- Что за цирк ты тут устроила? А? Шо за цирк?

- Як ми будемо далі з вами співпрацювати, Олександра? Ви занесли мені інфекцію.

- Я не общаюсь с вами, Ирина.

- Чому?

- Потому что я не хочу. Я не хочу.

- Чому ви не хочете?

- Я не хочу.

Після тривалої суперечки в салон краси приїжджає міліція. Утім і при правоохоронцях жінка поводиться так, ніби впевнена у власній безкарності.

- Выключаем камеру.

- Я є клієнтом вашого салону, ви мені спотворили обличчя. Как вы можете такое делать?

- Вы докажите это, Ира.

Довести вину косметолога і справді складно. Проте - реально. 

Антон Кляцький, керівник інспекції з питань захисту прав споживачів у м. Києві:

- Здесь, я говорю, будет сложно. Здесь необходимо подойти к этому очень грамотно, чтобы доказать причинно-следственную связь между посещением вашим. Такие действия должны наказыватся. И госспоживинспекция Киева сделает все возможное, чтобы таким нерадивым субъектам было дискомфортно работать в городе Киеве.

Олександра й далі працює в салоні краси. І невідомо, скільки ще людей стане її жертвами. Усе тому, що в нашій державі діяльність косметологів нічим не врегульована. 

Олена Волянська, юристка:

- У нас просто не предусмотрено лицензирование такой деятельности. В салоне могут работать врачами-косметологами лица, которые не имеют даже медицинского образования. И на самом деле какой-либо ответственности за это, к сожелению, никто не понесет.

А поки все залишається як є, пацієнти мусять самі дбати про власну безпеку.  

Світлана Лисенко, косметолог-дерматолог:

- Обращайте внимание, в первую очередь, на диплом специалиста. Есть ли у специалиста специальное образование. Есть ли у этого специалиста разрешение на работу в данной специальности.

Юристи постраждалої дівчини вже готують документи до суду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.