Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Киянин вистрибнув з палаючої квартири на 13-му поверсі

31 січня 2014, 22:17
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 січня 22:17

Вистрибнув з охопленої полум'ям квартири. Трагедія сталася в Києві на вулиці Райдужній. 28-річний парубок, рятуючись від пожежі, вискочив з 13-го поверху.

Зайнялося в багатоповерхівці на вулиці Райдужній приблизно о 14-й годині. З вікон квартири на 13-му поверсі валував густий чорний дим і виривалося полум'я. 

- Кричат,что пожар, мы с Оксаной поднялись наверх, стали барабанить в двери, стучим-стучим, но никакого звука, кричим-кричим. В общем сильно стучали, но видим - ничего.

Поки жінки стукали у вхідні двері - всередині квартири 28-річний парубок, імовірно, спав. Коли прокинувся - опинився в полоні вогню. Переляканий господар розбив вікно, але повітря, яке потрапило в оселю, ще більше розбурхало полум'я. Дістатися виходу хазяїн вже не зміг. 

- Потом он, наверное, или впопыхах, или сгоряча выпрыгнул в окно.

Свідки кажуть - сталося все миттєво. Вистрибнув ще до приїзду пожежників, хоча вони прибули на місце дуже швидко.

Валентина, консьєржка:

- Шо-то стрельнуло, стікло полетіло, і в голубому такому свертку, він, кажуть, завернувся в штору, говорят, і в шторі випригнув, кажуть, шо тіло було обгорівшеє.

Сусіди кажуть, Володимир щойно почав давати своєму життю лад: влаштувався на роботу, взявся за здоров'я. Адже раніше був наркоманом.

Валентина, консьєржка:

- Він працював, я півсьомої каждий день на смену приходила, і він на роботуходив і з роботи, нормальний.

Володимир мешкав у квартирі разом із вагітною сестрою, її чоловіком та 10-річним племінником. Тепер родина без житла. Адже воно вигоріло майже дощенту. Люди розповідають: сестра, коли побачила, що сталося - знепритомніла. 

- Їй вчора погано було, тут ми її откачували.

- Она бежала, еле-еле мы ее успокоили, ну конечно, это ж все сгорело в квартире, ну верите - ничего не осталось.

Рятувальники припускають - зайнялося від обігрівача.

Ігор Шилохвост, керівник Дніпровського РУ Держслужби з надзвичайних ситуацій м. Києва:

- По попереднім даним на місці пригоди був виявлений обігрівач, в проводах якого були такі ознаки, коли багатожильний провід, і коли стається замкнення, то воно на концях дріт такі кругляшки, створюються кругляшки, і це значить - було коротке замкнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
почему меня неспросили хотя я там был до начала пожара и до конца и на следущий день почему неспрашуют людей которые видели пожар,а нне тех кого надо?
саша 08.06.2014, 09:58 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.