Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Розв'язання кримінальної драми в столиці

4 лютого 2014, 23:10
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 лютого 23:10

Добігла кінця історія пограбованої столичної пенсіонерки. Нагадаю, кілька тижнів тому невідомий зловмисник зайшов до помешкання старенької, познущався з неї й відібрав папери на квартиру.

- Зараз віддамо документи, які викрадені були у вас злочинцем.

- Так, покажите.

- Ось, будь ласка, ознайомтесь.

Жахливий сон Тамари Володимирівни добігає кінця. Усе втрачене тепер у райвідділку. А перед очима знову і знову картина кількатижневої давнини. Тоді до її оселі постукав невідомий молодик і назвався правоохоронцем.

Тамара Володимирівна, постраждала:

- А паспорт вы можете показать? Я вытаскиваю папки и ему показываю. Он записал оттуда все. Потом я говорю - ну все? Можно уходить? - Я не уйду.

Песіонерка хотіла силоміць витурити непроханого гостя, та він виявився сильнішим. Спочатку спробував зачинити хазяйку у ванній кімнаті, потім перерізав дроти хатнього телефона і взявся нишпорити по закутках. Коли ж бабуся взялася гукати на допомогу...

Тамара Володимирівна, постраждала:

- Схватил меня и мой шарф, скрутил мне руки, а все остальное стал запихивать в рот. Он вытащил папку, где я показывала свои документы. А потом вытащил у меня из связки ключей ключ от наружной двери.

А далі зачинив господиню у помешканні і втік з паперами на її квартиру. Ледь жива пенсіонерка виповзла на балкон. Знесилену полонянку побачив місцевий двірник. Він одразу ж викликав ЖЕКівців і міліцію.

Євген Гоцуляк, перший заступник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- На сьогодні ця особа затримана, проводяться усі необхідні слідчі дії, які дають підстави вважати, що ця особа причетна до ряду інших подібних злочинів. Проживає в місті Києві, віком 23 років. Безробітній.

Зловмисника тепер судитимуть. А ось його жертва зізнається - лихо багато чому навчило.

Тамара Володимирівна, постраждала:

- Быть очень осторожными и не всему верить, что говорят. Я все-таки благодарна милиции. Я пережила что-то невероятное, я не могу сейчас ни спать, ни ходить.

Олександр Наумов, колишній правоохоронець:

- Учитывая, что родственники мало уделяют внимания и не бывают тут, то, наверное, приходил тот, кто это хорошо знает. Если пришел из милиции - лучше позвоните в милицию и узнайте, направляли его туда или нет.

Правознавці впевнені - ця історія ще не закінчена. Мовляв, будь-яке зникнення документів на право володіння житлом - це завжди  загроза. Тож пенсіонерці радять негайно звернутися до БТІ і написати заяву про тимчасову втрату документів.

Сергій Костира, правознавець:

- Якщо діє група аферистів і туди входить нечистий на руку нотаріус, усе робиться дуже легко. Якщо є оригінали документів, нотаріус проводить правочин, що дає право продавати житло або інше майно, дарувати, заповідати його.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.