Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Постраждала в ДТП молода мати з Одеси потребує допомоги

7 лютого 2014, 00:39
Дата ефіру/події: П’ятниця, 7 лютого 00:39

Збив жінку з півторарічною дитиною та зник з місця ДТП. В Одесі розшукують водія, який відправив у кому 19-річну молоду матусю й мало не вбив її маленького сина. Жінка з малюком на руках переходила проспект Маршала Жукова на зелений сигнал світлофора. І в неї на великій швидкості врізалося Рено.

Півторарічного Владика щойно виписали з лікарні. Туди він потрапив після того, як його разом з мамою збила машина. У дитинчати перелам кісток черепа та забиття обох нирок. До аварії хлопчик розмовляв, тепер - ні. Батько хлопчика розповідає: того вечора  дружина разом з сином мала завітати до нього на роботу. Та ніхто не прийшов.

Сергій Шишак, чоловік постраждалої:

- Уже смотрю - полвосьмого, думаю: где они, что они. 8 часов. Я уже начал волноваться, звонить, а она не брала трубку. Я просто был в панике, что что-то случилось.

Нарешті у телефон відповіли, чоловіка сповістили - його дружину збила машина. Більше розповів водій, який був свідком ДТП. Каже: на червоне світло загальмував на перехресті. На зустрічній побачив Рено, яке зупинятися наміру не мало.

Денис Хомяк, свідок:

- Я четко могу сказать, что он несся на красный свет, что я уже заранее испугался, что сейчас произойдет авария, потому что с соседней улицы началось движение. Он увидел, что тронулись машины, и вильнул вправо. Аварии не произошло. Но потом я услышал удар и посмотрел в зеркало заднего вида. И увидел, что сбили людей.

Повз місце ДТП проїжджала машина швидкої. Тож вже за дві хвилини збиту оглядали медики. А ось маленького Владика знайшли не одразу. Його відкинуло за кільканадцять метрів. Дитину врятував теплий одяг. Авто, яке наскочило на жінку й хлопчика, з місця пригоди спочатку поїхало. Потім повернулося. Свідки кажуть: водій і пасажир Рено допомагали лікарям занести ноші з постраждалою у швидку.

Денис Хомяк, свідок:

- Я подозревал на тот момент, что это они были за рулем. Потому что вели они себя более нервно, чем все остальные. Там был помоложе и постарше. Постарше мужчина кричал: Где ребенок?

Та після того, як поїхали машини швидкої, винуватці аварії з місця пригоди втекли. Авто покинули. Слідство вже дізналося, хто власник. Проте кермував, на думку правоохоронців, молодший брат господаря. З'ясувати це допомогло й аматорське відео з місця ДТП. Проте повідомити винуватця про підозру досі не можуть.

Лілія Чорна, керівник сектору УДАІ в Одеській області:

- На данный момент следствие выясняет местонахождение этого человека, кто он, где он находится.

Власник Рено стверджує - де брат, не знає й сам.

Власник автомобіля:

- Нет, я его даже не видел. На сегодняшний день даже не звонит, ниче... Он не дает о себе знать.

Тим часом дев'ятнадцятирічна Інна Шишак у комі. Дорогою до лікарні в неї двічі зупинялося серце.

Сергій Шишак, чоловік постраждалої:

- Таз сломан, сломана ключица. При аварии у нее лопнула селезенка. У нее вырезали селезенку. Ушиб легких, она на искусственной вентиляции легких, сама не дышит. Пострадали мягкие ткани мозга. С ишемическими очагами, как объяснили доктора.

На лікування родина щодня витрачає 1000 гривень. Якщо молода мати виживе, далі - реабілітація. Вона коштуватиме не менше. Тож родині терміново потрібна допомога небайдужих людей.

Сергій Шишак, чоловік постраждалої:

- Якщо можна дати номер телефону: 050 053 66 65. У нас их просто нет, таких денег больших. Они нам оглашали 1000, но это еще не известно. Они только сегодня пришлют результаты.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.